Undgå gulvvaske og koldt gulv med væg til væg tæpper

Undgå gulvvaske og koldt gulv med væg til væg tæpper

Der er mange danskere, som enten har flise- eller trægulve, som er meget rustikke, hvilket mange godt kan lide. Der er fordele ved denne type gulve, men der er også ulemper. Dog er er en anden type gulve, som kan gøre ulemperne ved rustikke gulve til fordele; væg til væg tæpper.Du kan bestille nogle hos en erfaren tæppehandler, der leverer til Ballerup, Roskilde og København. Så kommer det bare an på, hvilke behov man har for gulve. Bliv klogere på det her.

Fordele og ulemper på forskellige typer af gulve

Fordelene ved rustikke gulve som flise- og trægulve er, at disse i manges øjne er utrolig pæne med det rå look. Derudover kan man med flisegulve få installeret gulvvarme, som dog vil koste ekstra. For ulempen som udgangspunkt for disse gulve er, at de er kolde for fødderne. Og de skal løbes over med en gulvklud i ny og næ for at holdes pæne. Nogle trægulve skal endda lakeres jævnligt. Så der er meget arbejde med at holde disse gulve.

Med væg til væg tæpper får du en høj varmeisolering, hvor du ikke vil fryse dine fødder på samme måde som på et koldt flisegulv. Desuden er det behageligt at gå på tæpper. På et trægulv kan der være træsplinter, som du undgår med et væg til væg tæppe. Du slipper også for at skulle lave gulvvaske hver uge. Du kan nøjes med at køre støvsugeren henover.

Tæpper er blevet mere in

Tæpper var hippe i 90’erne og har haft en pause i en periode. Men danskerne har fået øjnene op for mere hygge i stuerne igen. Det indebærer blandt andet rustne farver på væggene og tæpper. Der findes mange forskellige slags af væg til væg tæpper, så der helt sikkert et der passer til din smag.