Bedre Hus Og Have > Kan e cigaretter lugtes i hjemmet?

Kan e cigaretter lugtes i hjemmet?

Det er de færreste rygere, der ikke er villige til at vedkende det faktum, at rygning er noget, der medfører en rigtig grim lugt og derfor er det bestemt heller ikke nogen god idé, at man sidder inde i stuen og ryger cigaretter. Lugten fra cigaretrøgen sætter sig ganske enkelt i alt; tæpper, møbler, vægge, gardiner og så videre. Én ting er, at alle dine møbler og lignende ender med at få rigtig grimme misfarvninger af røgen, men noget helt andet er, at man ikke kan være i hjemmet uden at det lugter af røg. Derfor er det bestemt ikke nogen god idé, at du sidder indenfor og ryger dine cigaretter – du bør i stedet gå udenfor, hvis du ønsker at holde ved cigaretterne.

Overveje en e cigaret i stedet

Hvis du ikke er typen, der ønsker at gå udenfor, men du alligevel ikke ønsker at hele dit hus skal ende med at have grimme misfarvninger og skal lugte af røg hele tiden, så kan du i stedet vælge at se nærmere på at investere i en såkaldt e cigaret. Hvis du ender med at investere i en sådan sag, så skal du være klar over, at der følger rigtig mange fordele med sammenlignet med de almindelige cigaretter, men én af de mest bemærkelsesværdige forskelle er naturligvis, at du ikke længere skal være bange for at dine møbler kommer til at lugte og at dine vægge ender med at blive helt gule af misfarvninger – og det er sådan set grund nok i sig selv til at skifte.

Hvorfor lugter “røgen” fra en e cigaret ikke?

Hvis du ikke kender synderligt meget til emnet, så undrer du dig med garanti over, hvorfor “røgen” fra en e cigaret ikke lugter og hvorfor den ikke giver dine vægge misfarvninger. Grunden er meget simpel og det er ganske enkelt at det ikke er røg, der kommer ud af en e cigaret, men det er derimod damp. Du skal købe en e-væske, som du fylder i beholderen på din e cigaret, som bliver fordampet, når du suger i den. Derfor kan du trygt sidde inde i stuen med din e cigaret og dampe på den, hvis du ikke har lyst til at stille dig udenfor, hvor det med stor sandsynlighed er bidende koldt, hvis du er bosat i Danmark.

Er der andre fordele ved en e cigaret?

Det skal naturligvis også gøres klart, at det ikke kun er fordi du slipper for røglugten i din bolig og misfarvninger på væggene, at du skal investere i en e cigaret og dermed også kvitte de almindelige cigaretter. Det er nemlig også meget sundere for dig, da alle de skadende stoffer fra cigaretterne ikke er at finde i e-væsken til en e cigaret, men du skal dog ikke undvære dit nikotin, for det er naturligvis i væsken. Endvidere, så skal det også tilføjes, at det er meget billigere at dampe på din e cigaret end det er at skulle købe nye cigaretter hele tiden.

Christian fra Bedre Hus og Have

Bedre Hus og Have er skabt for at give dig inspiration samt guides til huset og haven. Jeg har mere end 300 online artikler bag mig og er udpræget hobbymand trods min akademiske uddannelse.

Flere indlæg - BedreHusogHave

En kommentar til “Kan e cigaretter lugtes i hjemmet?
  1. Ole Hansen siger:

    Ja det er ikke særlig godt, med den ækle stank fra gammeldags cigaretter, så er det væsentligt bedre med med en E-cigaret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kurv

Velkommen til Bedre Hus og Have
- vi ønsker at bidrage med positivitet, inspiration, guides og ideer til hjemmet. Derudover anmelder vi relevante produkter og samler de bedste, samt billigste priser fra webshops.

Nyhedsbrev

 

 

Vi holder ferie og kan desværre ikke ekspederer ordrer. Luk