Gulvafslibning – en økonomisk og miljøbevidst løsning

Gulvafslibning – en økonomisk og miljøbevidst løsning

Er dit gulv gammelt, og trænger det til en opfriskning, så kan det være en rigtig god løsning at vælge at få foretaget en gulvafslibning. Man behøver ikke nødvendigvis at tænke, at eneste løsning er en udskiftning af gulvet. Der er nemlig andre og nemmere måder, hvormed man kan få sit gulv til at se ud, som var det helt nyt.

Man kan med en gulvafslibning komme både gamle og indtørrede pletter samt dybe ridser til livs, og dermed få gulvet opfrisket, så det ser ud, som da gulvet var nyt. Derfor er der slet ingen grund til at overveje, om gulvet bør skiftes. Det er både en mere økonomisk og meget mindre besværlig løsning, end hvis gulvet skulle udskiftes, da dette til sammenligning er både en virkelig besværlig løsning og kan være en rigtig dyr fornøjelse. Samtidig er det også mere miljøbevidst.

I samfundet i dag er der så meget fokus på genbrug og genanvendelse, så hvorfor udskifte et velfungerende gulv, når man kan klare sig med blot at få det slebet. På denne måde kan man skåne miljøet, da man ikke skal ud og bruge penge og materialer på et nyt gulv, og det gamle gulv skal samtidig ikke gå til spilde.

En hurtig løsning – klaret på få hverdage

Gulvafslibning er samtidig en hurtig løsning. Hos LC Gulve A/S bliver en gulvafslibning typisk klaret på blot to hverdage med tilhørende efterbehandling. Denne efterbehandling er ydermere inkluderet i den samlede pris for opgaven og vil ikke komme som et ekstra gebyr oveni den opgivet pris. På den måde får dit nyslebet gulv den rette behandling, således at det bliver mere modstandsdygtigt overfor fremtidige pletter. 

Trænger dit gulv til nyt liv, og bor du i eller omkring Hedensted, Horsens, Juelsminde eller vejle, så kontakt LC Gulve A/S og få et tilbud på en gulvafslibning på netop dit gulv.