Stort udvalg af terrassebrædder til din nye terrasse

Stort udvalg af terrassebrædder til din nye terrasse

Hos gulvlageret.dk har de Danmarks største udvalg til altid lave priser, hvor de blandt andet sælger terrassebrædder.

Med en ny terrasse kan det være svært at bestemme sig for, hvilke brædder du skal købe. Med gulvlagerets store udvalg af flotte og billige terrassebrædder kan du med garanti finde de brædder, der passer til lige netop din nye terrasse. De forhandler Wimex terrassebrædder, terrassebrædder i træ, Megawood terrassebrædder og Moso Bambus terrassebrædder.

De har en hurtig levering – leveringstiden er normal 3-5 arbejdsdage. De vil gøre alt, hvad de kan for at levere dine varer så hurtigt som overhovedet muligt.  Efter bestilling vil du løbende blive informeret om, hvor langt din ordre er.

I deres Showroom er der altid personale, der vil kunne hjælpe dig med at vælge, hvilke terrassebrædder du skal have, ud fra de krav og forhold du har. På mail- og chat kan de som udgangspunkt kun vejlede dig om produktspecifikke spørgsmål.

Du er velkommen til at ringe for at få hjælp til, hvilke mål du eventuelt skal bruge ved bestilling – ellers er der også en vejledning på deres hjemmeside.

Kontakt dem gerne med spørgsmål som du gerne vil have besvaret – så vil de svare dig så hurtigt de kan! Du kontakter dem enten ved at ringe eller sende en mail – du kan også altid kontakte dem via deres chatfunktion nederst i højre hjørne på deres hjemmeside, hvor de vil svare dig med det samme, hvis de er online – ellers vender de tilbage til dig hurtigt muligt på mail.

I deres normale arbejdstid sidder de altid klar ved telefonen til at kunne besvare dit opkald hurtigt.

De monterer gerne din belægning, hvis du ikke selv har mod på det. Prisen for belægning er også til at finde på deres hjemmeside.

Der er i hvert fald hjælp at hente hos gulvlageret, med god vejledning, så du får den terrasse, du har gået og drømt om.