Videoovervågning – Gør det selv videoovervågning

Videoovervågning kan være en rigtig smart løsning til at beskytte sit hjem mod indbrud, samt være dokumentation / hjælp til opklaring ved et indbrud. Det skal dog nævnes at videoovervågningssystemer desværre ikke er nogen billig løsning, men det er utrolig smart og funktionelt. Vi har samlet nogle af de bedste webshops her, hvor de sælger videoovervågning billigst og samtidig fungerer godt hvilket også er vigtigt.

I det følgende kan du læse mere om:

  • Professionelle løsninger
  • Billigt videoovervågning
  • Videoovervågningssæt
  • Dummy kamera
  • Lov om videoovervågning

Ønsker du hjælp til videoovervågning? Se nedenfor:

videoovervågning

De rigtig gode løsninger

De følgende 2 links er til mere “professionelle” løsninger – Disse er formentlig henvendt mere til erhverv end privat, men de er alligevel taget med i dette indlæg så du kan se mulighederne er der for større systemer.

ElVVS – Videoovervågning

CC-Trading – Videoovervågning

Billig videoovervågning

Endvidere er der også nogle mindre og billigere videoovervågningssystemer som fungere rigtig godt her:

Wupti – Videoovervågning

På Wupti synes jeg især Y-Cam HomeMonitor Indoor overvågningen til kr. 1199,- virker rigtig smart. Denne er dog udgået – men du kan se en række forskellige lignende produkter her. Det kan ikke helt agere tyverialarm da det ikke har nogen sirene eller andre bevægelsessensorer / kontakter tilknyttet. Selve kameraet kan godt registrere bevægelser og starter derefter optagelse, samt sender dig en mail hvor du kan se “live” hvad der sker hvor det er sat op. Dette sker ved at videokameraet er tilsluttet dit netværk, enten trådløst eller via netværkskabel. Der findes endvidere også en gratis App til produktet.

Et andet system er Withings, som virkelig er kommet godt igang. Navnlig med deres flotte design, selvom kameraet helst skal være usynligt 🙂 Det er til indendørsbrug. Som set i Go’morgen Danmark.

Videoovervågningssæt

Husk hvis du allerede har en tyveralarm installeret eller vil have videoovervågningen til at korrespondere med tyverialarmsystemet er det vigtigt det passer sammen. Ofte er det ikke noget problem men kontakt eventuelt virksomheden du ønsker at købe det af. Det kan også være en fordel simpelhen at anskaffe sig et videoovervågningssæt, hvor alt du skal bruge er med fra start.

Wupti – Videoovervågning

Dummy kamera

Alternativt kan du også anskaffe dig nogle attrap / dummy kameraer som har en god præventiv virkning men ikke sikre dig lige så godt.

El VVS – Dummy videokamera

 

Konklusion

Skal jeg vælge er det helt klart segmentet “Billig videoovervågning” jeg vil finde min videoovervågning. De har en masse funktioner, uden det koster ret meget.

 

Lov om videoovervågning – Hvad skal du være opmærksom på ved videoovervågning af hjemmet

Der er også nogle vigtige ting du skal gennemlæse inden du opstillet / opsætter videoovervågning op på din matrikel. De vigtigste ting kan du læse om på følgende link.

Link til loven: Bekendtgørelse af lov om tv-overvågning – Klik hér.

videoovervågning