3 tips til hvordan du kan gøre haven til et legeland for din hund

3 tips til hvordan du kan gøre haven til et legeland for din hund

Din hund vil elske, hvis de frit kan løbe og lege i haven. Det vil være en god måde at aktivere dem på og sikre, at de får nok motion. Nedenfor kan du læse 3 tips til, hvordan du kan sikre, at din hund leger godt i haven. Til dette skal man bruge udstyr, og det kan du finde masser af på Canem.dk.

1. Sørg for at sikre haven 

Det første skridt til at lave et legeland for din hund, er at sikre omgivelserne. Det er vigtigt, at din hund ikke behøver være under konstant opsyn, når den skal lege udenfor.  

Det er både vigtigt at sikre, den ikke kan løbe væk eller kan komme til skade. For at sikre dette bør du indhegne din have samt låse dit haveudstyr inde.  

2. Køb det rigtige legetøj til din hund 

For at din hund kan få mest ud af deres leg, er det vigtigt med det helt rigtige legetøj. Hvis det er til hundens frie leg, er det vigtigt, at du køber legetøj som de gerne må lege med alene.  

Dette er legetøj, som ikke går nemt i stykker, og som ikke består af smådele, de kan få galt i halsen. Derudover, skal legetøjet også være den rigtige størrelse, så din hund får mest ud af at lege med det. 

3. Hjælp dem med at køle ned eller holde på varmen 

Alt efter hvilken hunderace du ejer, er det vigtigt, at du giver dem de rigtige muligheder for at regulere deres kropsvarme. For eksempel, er det en god ide at give din hund adgang til vand i sommermånederne. Dette kunne gøres ved at fylde lidt vand i et badebassin, så de kan køle ned. 

Det er også en hjælp at købe tøj til dem om vinteren, da dette vil sikre, at de kan holde på varmen. Hunde er selvfølgelig vant til at skulle selvregulere deres kropsvarme, men visse racer har svære ved det end andre, oftest fordi deres kroppe ikke er lavet til det kolde vintervejr i Danmark.