4 alternative overnatningsmuligheder i naturen

4 alternative overnatningsmuligheder i naturen

Elsker du også naturen? Nu kan du tage dine campingoplevelser med familien til det næste niveau. Disse seks alternative overnatningsmuligheder i naturen vil tage dig tættere på skoven og stilheden, hvor du har rig mulighed for at tage på lange gåture. Du får derfor lov til at koble helt af sammen med dine nærmeste, da ro, hygge og samvær er omdrejningspunktet for disse overnatningsmuligheder.

Overnat i trætoppene

Hvis du er et naturmenneske, der elsker luksuriøse oplevelser, så skal du læse med her. I Ryegaard Dyrehave har du mulighed for at overnatte midt i skoven i seks meters højde. Du kommer til at overnatte i nogle nybyggede træhytter, hvor der er plads til to personer.

Hytten er indrettet med vinduer i både tag og vægge, så du kommer helt tæt på skoven og naturen omkring dig. For at gøre denne unikke oplevelse endnu mere luksuriøs, så har du muligheden for at tage et undendørs bad midt i skoven eller bestille brunch/aftensmad, som bliver leveret til hytten. Desuden indeholder hytten en dobbeltseng, et køleskab, morgenkåber, så du føler dig ekstra tilpas.

Tilbage til jernalderen

Lyder 13.000 års Danmarkshistorie, som noget for dig og din familie? I Sagnlandet i Lejre får du lov til at tage tilbage i tiden, hvor du kan opleve miljøer fra stenalderen, jernalderen og fra vikingetiden. Hele familien kan blive udfordret af spændende aktiviter, som bl.a. indebærer at sejle i stammebåde, slå ild med flintesten, male mel eller tage på en fortidsmission.

Desuden kan du opleve historiske væve- og keramikværksteder og smedjen, der viser gamle håndværk frem. Du kan overnatte en weekend eller en hel uge som en fortidsfamilie, og komme helt tæt på et af Danmarks smukkeste landskaber. Det er en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

Tag på ferie i en prærievogn

På sydfyn kan du udleje heste og prærievogne, som er indrettet til beboelse med pladser til fire personer. Vognen er indrettet med diverse køkkengrej, så der er mulighed for madlavning.

Dette er en ret utraditionel feriebeskæftigelse, som er fyldt med praktiske gøremål og naturoplevelser ved skov og strand. Desuden vil du blive trukket rundt mellem lejrpladserne. Dog behøver du ikke have et forudgående kendskab til heste, da to skikkelige nordbaggere vil sørge for jeres transport i heste- eller prærievognen.

Hvis hele familien er samlet, og hunden også er med på ferien, så glem ikke dens hundefoder. Du kan finde hundefoder, tyggeben og meget andet på Gilpa.dk, så din hund ikke går sulten i seng på ferien.

Bo iblandt det vilde dyreliv

En naturoplevelse udover det sædvanlige finder du på Skandinavisk Dyrepark. Der har du nemlig mulighed for at komme helt tæt på dyrelivet, når du bosætter dig i en lavvu, som er Samernes svar på en tipi. Lejrpladsen er placeret centralt i parken, hvor du og din familie kan være i nærheden af dyrene, der lever i parken.

Hvis alle naturoplevelserne og dyrelivet begynder at komme mere ind under huden på dig og din familie, så kan I altid overveje at flytte på landet. På den måde behøver jeres naturoplevelser ikke være begrænset til små ferier. Beslutter I jer for at flytte fra Sjælland til Jylland, kan I gøre brug af et flyttefirma fra Sorø, som kan hjælpe jer fra A til Z.