3 gaver til far som han kan nyde på terrassen

3 gaver til far som han kan nyde på terrassen

Det kan nogle gange være svært at finde gode gaver til andre, som i forvejen har alt hvad de kan ønske sig. Danmark er et af verdens rigeste lande. Den store materielle velstand betyder også at mange har, hvad de ønsker at have. Men gaver drejer sig jo om langt mere end nytteværdi. Gaver er et symbol på kærlighed, opmærksomhed og omsorg. De skaber glæde både hos den der giver og den der får gaven.

Det er altså helt fint at give en gave der først og fremmest har symbolsk værdi. Men de bedste gaver har lidt af det hele: de viser din kærlighed og har også en vis nytteværdi.

Der er intet værre end gaver der ikke kan bruges til noget. Den slags gaver ender med at blive til forpligtelser snarere end at give glæde. Hvis du føler dig forpligtet til at finde svigermorens halvdårlige portræt frem, hver gang hun kommer på besøg, så har det ikke været en god gave.

Men læs gerne videre, hvis du vil se hvordan du kan glæde din far med gode gaver.

Skal det være en ny Weber eller…?

At finde en god gave kræver at du sætter dig ind i det andet menneske. Når det drejer sig om farmand, så burde det ikke være så svært. Du bør jo kende ham rimeligt godt. Men for at zoome ind på gaveideer kan det være en god ide at starte med nogle spørgsmål. Start med at forestille dig en situation hvor din far er tilpas og har det godt med sig selv og verden.

Elsker din far at slappe af på terrassen? Hvad laver han der? Elsker han at slappe af i dækstolen med en god bog? Eller vil han helst bruge terrassetiden på at grille? Så ville det måske være en ide at du kigger det nyeste Weber katalog igennem.

Hvis budgettet ikke helt rækker til en ny grill, så kan du altid skalere ned til et sæt grill accessoires.

Hvad med et hjemmebryg sæt?

Er farmand måske til hjemmebryggede bajere? At brygge øl er ikke raketvidenskab. Et hjemmebryg sæt til begyndere koster heller ikke en bondegård. Det kan evt. kombineres med en oplevelsesgave der består af et bryg-kursus. Noget af bryggeriet foregår indendørs, men maltning og kogning kan godt laves ude på terrassen, så længe vejret er nogenlunde tempereret.

At brygge øl er både kreativ og belønnende. Selv den ”sandsynligvis verdens bedste øl” er et industriprodukt. Hjemmebrygget øl er individuel og en manifestation af brygmesterens personlighed. Et kreativt produkt som endda kan nydes som en kølig drik, meget bedre kan kreativitet vel ikke blive.

At nyde en frisk hjemmebrygget bajer på en varm efterårsdag er helt klart en glimrende terrasse aktivitet.

Eller måske en hjemmelavet gave?

Hvis du er fiks med hænderne og kreativ, kan det måske være en ide med en hjemmelavet gave. Når du laver en gave selv, er den meget mere personlig end en du køber for penge. I de fleste tilfælde betyder det også at du har brugt markant mere tid på gaven end hvis du bare køber en.

Det er altid en god måde at vise din kærlighed på.