Brug haven som et ekstra rum om sommeren

Brug haven som et ekstra rum om sommeren

Vi er efterhånden blevet rigtig gode til at bruge vores haver som et ekstra rum om sommeren. Vi griller og drikker kaffe på terassen, men rigtig mange leger også i haven. Ikke kun børnene på deres uundværlige trampoliner, men også spil for voksne eller spil for voksne og børn. De fleste har efterhånden prøvet det sjove Vikingespil, hvor man kaster løs med træting. Ligesom mange også har prøvet at spille kæmpe Mikado, hvor de små elegante pinde, man bruger indedørs, er udskiftet med pællignede pinde.

Sjov for hele familien

Havespil er en sjov måde at samle familien og venner i haven. Man har det sjovt og som en ekstra lille bonus så får vi rørt os lidt undervejs. Udespil kan også sagtens bruges i et festligt lag, hvor man måske ikke er helt appelsinfri. I sidstnævnte tilfælde skal man måske for en sikkerhedsskyld undlade at spille med alt for spidse genstande. Langt de fleste havespil kan spilles af både børn og voksne – også i mange tilfælde sammen uden, at det ødelægger spillet for nogen.

Nye spil til udendørsbrug

I blandt de nye spil, der er kommet i de senere år, er stige golf. Det er et sjovt spil, der går ud på at være den første til at ramme et bestemt antal point nemlig 21. Spillet er, som de fleste havespil, lavet i gedigne materialer, der kan holde til at blive brugt udenfor. De er typisk lavet af træ, og er lavet så det både holder til det omskiftelige danske vejr og ser godt ud undervejs. De fleste sætter pris på, at legetøj, svømmebassiner og trampoliner ikke ødelægger helhedsindtrykket af haven. Vi danskere bruger rigtig mange penge på blomster, krukker og terassemøbler, og ingen bryder sig om få det pæne helhedsindtryk ødelagt af et grimt stykke legetøj.