Få anlagt fliser, der holder nærmest uendeligt

Få anlagt fliser, der holder nærmest uendeligt

Vil du gerne have en have, der er nem at vedligeholde og som ser godt ud i lang tid? Det er ikke altid kun højbede og jævne græsplæner det handler om, ligesom drivhuse og frugttræer heller ikke er alt. Noget af det, der virkelig kan være afgørende for, hvordan en have ser ud, er flisebelægningen. Der er stor forskel på, hvilken type af fliser, man vælger, og det giver helt forskellige udtryk, som kan give god mening i forskellige sammenhænge.

Nogle gange har du måske et mål om at skab lige linjer og sammenhæng i haven, og så kan det være, du skal vælge en simpel, lys sten, der er ensartet i dens overflade, så alle fliserne spiller sammen. Det kan du blandt andet få med keramiske udendørsfliser, som både ser rigtig godt ud, og som er enormt lette at vedligeholde, hvis bare man en gang imellem tager sig lidt af dem.

Indendørs som udendørs

Det er ikke kun udendørs, fliser ser godt ud. Indendørs har du mulighed for at arbejde med forskellige sten i mange kontekster, og det behøver ikke nødvendigvis være et gulv, som de fleste ellers først vil tænke. Hvis du har lyse køkkenelementer med skabsfronter og hårde hvidevarer, kan du skabe en tydelig kontrast i rummet med en mørk skiferbordplade. Skifer er råt og langt fra ensartet, så med en bordplade i denne type af sten vil du altid kunne opdage nye strukturer og du vil se, hvordan stenen næsten kan virke levende.

Bordpladerne, du kan finde på hjemmesiden, vil altid være i kompromisløs kvalitet, og du kan forvente en bordplade, der vil holde i mange år endnu. Det er et enormt robust materiale, som kan holde til rigtig meget, så du behøver ikke frygte noget, hvis der en dag bliver stillet en gryde, der er lidt for varm.