Får du ikke nok ud af din have? Læs med her og bliv klar til foråret og næste sommer

Får du ikke nok ud af din have? Læs med her og bliv klar til foråret og næste sommer

Med den sommer vi har haft i år, er det svært at finde på grunde til ikke at være ude i haven eller på terrassen – det skulle da lige være fordi, der var for varmt. Vi danskere har det med at valfarte udendørs, når vejret er godt, og det er ikke så underligt, når vejret almindeligvis er så omskifteligt, som det er i Danmark. Føler du ikke, at du får nok ud af din have eller terrasse? Læs med her og søg rådgivning hos professionelle havearkitekter for at få tilpasset din have dine behov. Læs mere her og bliv inspireret af havearkitekter i Charlottenlund, Gentofte, København, Lyngby og Lyngby-Taarbæk.

 

Anskaf gode havemøbler

Er der noget bedre end at slappe af i en god solstol på terrassen efter en lang dag på arbejde? Nej vel? At investere i gode havemøbler er noget, du vil takke dig selv for i mange år fremadrettet, så kom bare ud og få købt nye møbler – sensommeren og efteråret er gode årstider at lede efter nye møbler, da de ofte er sat meget ned, så butikkerne kan få plads til næste års varer.

 

Sørg for skygge og læ

Når nu vejret bliver så godt og varmt, som det har været i år, er det vigtigt at have gode muligheder for at komme i skygge udendørs. Ikke nok med at det kan være alt for varmt at opholde sig i solen, så kan det også være usundt at få for meget direkte sollys, i hvert fald hvis man ikke har solcreme på. Det er derfor essentielt at have en god markise eller parasol på terrassen, så man har mulighed for at nyde det gode vejr i sikkerhed for de farlige stråler. En læskærm er også en god idé, da det ofte blæser meget i Danmark, selvom der er varmt.