Fire simple trin til at optimere din have

Fire simple trin til at optimere din have

Sommeren er ved at være over os, og med sommeren følger forhåbentlig solrige dage på græsset og varme, lyse sommeraftener på terrassen. Selvom du føler, du har godt styr på din have allerede, kan du med disse fire simple trin give din have et fuldendt udtryk, der gør den til et rarere sted at være.

Slå dit græs jævnligt

En have ser bare bedre ud med nyslået græs, og så er duften også lig med sommer for de fleste. Det nyslåede græs giver indtrykket, at du holder god orden i din have og er med til at give et godt helhedsindtryk.

Ryd op

Det betyder meget for havens udseende, om der flyder med legetøj eller andet rod i haven. For at holde bedre styr på din have kan du med fordel anskaffe dig en hyndeboks fra Jem & Fix. Hyndeboksen kan både bruges til holde styr på og passe bedre på dine hynder, når du ikke bruger dem, og så kan du også opbevare børnenes legetøj i boksen, så haven fremstår mere ryddelig.

Hold dine fliser ved lige

Det skiftende vejr kan være hårdt ved fliserne, og det kan give et din have et rodet udtryk, hvis ikke de fremstår velholdte. Du kan skabe nyt liv i haven med vores guide til velholdte fliser.

Pynt din have

Når du har fået ryddet op i din have, er det blevet tid til den lidt sjovere del – at pynte den. Du kan pynte din have med smukke blomster, men hvis du ikke har de grønneste fingre, kan du i stedet pynte den med levende lys, tæpper og puder for at skabe en hyggelig, hjemlig stemning.

Hvis du følger disse fire simple trin, er du og din have godt rustet til en lang, varm, dansk sommer. Held og lykke!