Gør din have forårsklar

Gør din have forårsklar

Er du klar til, at det bliver forår, så du kan komme en hel masse ud i haven? Hvis du holder af at være i haven, er det kun en fornøjelse, når temperaturerne begynder at blive lidt højere. Hvis ikke din have er helt forårs- og sommerklar, er det på tide at få den gjort det.

Få den terrasse du drømmer om

Hvis du vil være helt klar på foråret og sommeren, skal du have dig en terrasse, hvor du kan sidde og nyde vejret. Der er ingen, der ikke vil have godt af en lækker terrasse. Den kan nemlig fungere som et perfekt samlingssted for både familie og venner, men den fungerer også perfekt, når du bare skal slappe af en solrig forårsdag. Hvis ikke du har mod på selv at lægge en terrasse, kan du få hjælp af en brolægger til at lave den terrasse, du drømmer om.

Lav et hyggeligt bålsted

Hvis du elsker sene sommeraftener, hvor du og din familie kan sidde ude længe, vil det være helt oplagt med et bålsted. Et bålsted kan bruges nærmest året rundt, men specielt om sommeren er det hyggeligt at sidde og riste skumfiduser eller bage snobrød. Det kræver ikke ret meget at lave et bålsted, men til gengæld kan det bringe rigtig stor glæde. Du kan f.eks. lave det ved at grave lidt ud i din græsplane og lave en cirka af nogle store sten, du har fundet på stranden eksempelvis.

Bring hyggen med udenfor

I vintermånederne kan vi godt lide f.eks. at sidde indenfor med stearinlys tændt. I sommeren kan vi trække helt samme hygge med udenfor. Du kan f.eks. stille nogle olielamper eller lanterner på din terrasse for at skabe en rigtig hyggelig stemning. Du kan også gøre det hyggeligt ved at stille nogle flotte krukker med blomster frem.