Nyd de lune efterårsdage på terrassen

Nyd de lune efterårsdage på terrassen

Selvom det er blevet efterår, er det ikke ensbetydende med, at vi kun skal opholde os inden døre. Det danske vejr er omskifteligt, og selvom mange efterårsdage er kølige, kan der sagtens komme lune dage, hvor det er lækkert at opholde sig udenfor. Der er derfor ingen grund til at pakke terrassemøblerne væk for vinteren endnu – med et par små tricks kan du let holde dig varm og nyde efterårssolen og den blide brise på terrassen.

 

Hyg med vamsede plaider og lammeskind

Hvis du sætter dig ud på terrassen eller altanen for at nyde en lun efterårsdag, er det en god idé at fore stolen med noget varmt, så du ikke får træk på ryggen. Sæt dig eksempelvis på et lækkert og blødt lammeskind, og træk en vamset plaid over benene, så du kan holde dig varm og nyde solstrålerne i ansigtet. Tag også gerne en varm kop kaffe, kakao eller te med ud, så du både har noget varmt at drikke og noget at varme fingrene på, hvis der alligevel bliver lidt køligt.

 

Afskærm for vind

Et af de køligste elementer i efterårsvejret er ofte vinden – solen kan varme nok så meget, men hvis der blæser en kølig vind, er det ikke let at holde varmen. Det er derfor en god idé at afskærme terrassen for vinden, eksempelvis med en screen, der sørger for at du kan sidde i læ for blæsten. Sådan en er også god, hvis du gerne vil grille om efteråret, men det blæser for meget til at få tændt op.

 

Slip for at blive våd i regnvejret

Ved at installere en markise på terrassen, kan du også sidde ude, selvom det skulle regne. En markise er alletiders afskærmning, både til sol og regn, og den kan sikre, at du kan sidde mest muligt ude på din terrasse og nyde vejret. Bor du i omegnen af Aarhus, Silkeborg, Galten eller Skanderborg, og er du interesseret i at vide mere om markiser? Læs mere her.