Pift din terrasse op og gør den hyggelig

Pift din terrasse op og gør den hyggelig

De varmere måneder leder op til, at man skal være udenfor i haven, opholde sig på terrassen eller på altanen. Det er her, at mange mennesker tilbringer det meste af deres tid i sommerperioden. Det er vigtigt, at ens udeareal summer af nærvær og hygge.

Planlæg din terrasse

Når du skal lave eller planlægge din terrasse, behøver du ikke at vente på, at det bliver varmt igen. Du kan sagtens kigge og gå på jagt allerede nu for at finde inspiration. Ofte er der også penge at spare ved ikke at købe havemøblerne i højsæsonen.

Indretningen udenfor handler meget om, at din personlighed skal afspejles din lille oase. Derfor skal du sørge for, at dit udendørsareal passer til dig og din familie, og dette gælder uanset, om du har en lille eller stor have. Du skal finde de perfekte havemøbler, og Se et udvalg af møbler her, som kan være med til at sætte dit præg på din terrasse.

Når du skal vælge havemøbler, må du ikke gå på kompromis. Sørg for at havemøblerne er solide og af ordentlig kvalitet, da de skal kunne holde i mange år. Hvis der er plads på terrassen eller altanen, vil det være en god ide at købe en grill, hvor I kan grille god mad, som I kan nyde i hinandens selskab.

Skab et hyggehjørne

Hvis du har et hjørne på altanen eller terrasse, som ikke bliver brugt, kan det være en mulighed at skabe et hyggehjørne ud af paller. Paller kan man købe mange steder, og det gode er, at de ikke er dyre. Du kan derfor nemt og billigt få skabt en hyggekrog, som I kan benytte jer af. Oven på pallerne kan du lægge nogen madraser eller puder, og du kan udover det også købe et eller to tæpper, som man kan tage om sig, når solen er gået ned, og det er køligere.

Ved siden af din hjemmelavede loungesofa kan du stille krukker med blomster, eller lægge en lyskæde rundt om loungesofaen, som I kan tænde, når det bliver mørkt. Efter en god aftensmad kan I sætte jer her over og snakke.