Sådan gør du din have mere hyggelig

Sådan gør du din have mere hyggelig

Drømmer du om at få en have, der er mere hyggelig at opholde sig i? Et sted, hvor hele familien samles og kan lide at bruge deres tid. Hvis I får en have, hvor der sker lidt mere, og hvor det er rarere at opholde sig, vil I også komme til at bruge den noget mere. Men hvordan kan I gøre jeres have mere hyggelig?

Få hjælp af en anlægsgartner

Hvis ikke du selv har de grønneste fingre, kan det være en god idé at få hjælp ude fra, når du skal anlægge ny have. Hvis du får hjælp af en anlægsgartner, kan du helt sikkert få nogle inputs, du aldrig selv var kommet på. Desuden behøver du ikke gøre al arbejdet selv. Du kan blot få nogle til det, som ovenikøbet har helt styr på det. Find en anlægsgartner i Aarhus.

Anlæg gangstier 

Hvis du er vild med en have, hvor der sker lidt og hvor alt ikke behøver at stå snurre lige, er det rigtig hyggeligt, hvis du får anlagt nogle gangstier. Det vil de mindste i familien også synes, er fedt. Det skaber en sammenhæng i haven, hvis du har forskellige ting rundt omkring, der forbindes af én lang gangsti, der snor sig rundt i haven.

Urtehaver

Desuden er det rigtig hyggeligt med urtehaver, hvor børnene hvert år kan være med til både at så og høste diverse ting. Børnene synes kun det er fedt, hvis de kan gå ned og plukke af de ærter, de var med til at så tidligere på året. Så er der også altid lidt at gå og snacke af.

Hyggehjørne

Det er altid godt at have et hyggehjørne, hvor det er muligt at trække sig tilbage og nyde solen og en god bog. Det kunne f.eks. være i form af en hængekøje.