Sådan vælger du en garageport

Sådan vælger du en garageport

Ledhejseporte, vippeporte, garagedøre, sidedøre eller gangdøre. Mulighederne for valg af garageport er mange og kan tilpasses efter dit behov. Men for at kunne vælge den rigtige garageporte, må du være klar over dine behov og ideer. Novoferm sælger garageporte til private, og hos dem kan du finde den rigtige løsning for dig, hvad enten du skal renovere din gamle garage eller bygge nyt. Her kan læse mere om, hvad Novoferm tilbyder:

Ledhejseporte

Har du knap så meget plads, er ledhejseporte en ideel løsning, i og med den udnytter pladsen i og foran garagen optimalt. Porten skubbes lodret ind under loftet og kræver derfor hverken ekstra plads i selve garagen og heller ikke foran, da den ikke åbner udad. Derved kan der eksempelvis holde en ekstra bil foran uden at genere den øvrige trafik. Har man de ekstra penge til en garageport, er dette den bedste mulighed for at udnytte pladsen omkring garagen.

Vippeport

En klassiker indenfor garageporte er vippeportene. Den er kendetegnet af god kvalitet og er en sikker vinder. Vippeporten sælges med et udmærket forhold mellem pris og produkt. Har man fin plads foran sin garage, er den et fint alternativ til den lidt dyrere ledhejseport, da den, som navnet antyder, vipper udad. Vippeporten kan både købes som manuelt eller automatisk.

Garagedøre

Novoferm sælger også garagedøre, som muliggør det at anvende garagen som lagerrum, værksted eller lignende. Dørene er robuste og sikrer garagen mod vind og kulde.

Garage-sidedøre

Oftest bliver en garage ikke kun brugt til at opbevare bilen. Måske har du også cyklen, grillen eller værktøjskassen stående. Her er det praktisk med en sidedør i din garage, så du ikke behøver at åbne garageporten, hver gang du blot skal have fat i en lille ting. Sidedøren laves i samme design som garageporten og sikrer et pænt og stilrent design.

Hvilke løsninger du vælger, afhænger af dit hus og det budget, du har til en garage. Du kan med fordel kontakte Novoferm og høre hvilke løsninger de har til netop dine behov og muligheder. På deres hjemmeside finder du diverse løsninger, heriblandt garageporte til private.