Sæsonen for udendørs fliser starter nu

Sæsonen for udendørs fliser starter nu

Vejret siger snart forår, og mange af os drømmer allerede om de lyse sommernætter udenfor. Hos Dansk Flise Lager kan vi allerede nu mærke en større og større efterspørgsel efter vores populære udendørs fliser. Vi har til denne sæson netop oprustet med en masse nye designs, som især er inspireret af det sydlandske, men som samtidig passer til de Skandinaviske hjem. De sidste par sæsoner har vi kunne mærke en stigende efterspørgsel fra vores under i showroomene efter fliser som er lidt mere anderledes end de standardfliser man kan opleve mange steder i de danske boliger, og derfor har vi prøvet at imødekomme denne efterspørgsel ved at have et endnu større udvalg af udendørs fliser i år.

Valg af fliser
Det kan være svært at vælge de rigtige fliser til ens have, indkørsel eller terrasse, da der er mange forskellige varianter at vælge imellem. Hvor man før i tiden havde 3-4 forskellige fliser som standard, så er udvalget i dag meget større. En god start er altid at først og fremmest finde ud af hvilken størrelse fliser som vil passe rigtig godt til ens projekt. Mange vælger i dag stadig de større og større fliser, da også kan være nemmere at vedligeholde.

Derefter anbefaler vi et besøg i et af vores 5 showrooms, hvor man kan se fliserne i virkeligheden. Vores faglige eksperter står nemlig også altid klar til at rådgive dig bedst muligt, til at netop finde og vælge de helt rigtige fliser.

Farvevalget af fliser er også et valg som man skal huske er vigtigt, og her er vi danskere især begyndt at eksperimentere meget. Hvor det rå betonlook før altid var i højsædet, så må der i dag godt komme lidt farver på, men stadigvæk farver som passer til den nordiske stil, som vi godt kan lide at dyrke i forbindelse med vores boliger her i Danmark.

Når man har valgt de rigtige fliser, så kan vi hos Dansk Flise Lager typisk leverer dem dagen efter til din adresse, men du er selvfølgelig også selv velkommen til at afhente dem hos vores hovedlager i Vejle.

Besøg vores fliseudstilling
Ønsker du at blive endnu mere inspireret til dit næste fliseprojekt? Så kan vi anbefale et besøg i et af vores 5 showrooms, i enten Vejle, Esbjerg, Køge, Aalborg eller Odense. Her kan du opleve alle vores fliser udstillet, hvilket kan gøre valget meget nemmere. Mange af vores fliser tilbyder vi også en fliseprøve af, som måske også kan være med til at hjælpe dig godt på vej til at vælge de helt rigtige fliser eller klinker.

Alle vores fliseudstillinger har åbent fra kl.08.00 til 21.00, hvor du kan komme ind med en kode, som du kan bestille på vores hjemmeside. Hvis du ønsker hjælp, så er vores showroom bemandet mandag til fredag kl.08.30 til 16.30.