Tips til det perfekte redskabsskur

Tips til det perfekte redskabsskur

Du står måske og har stort behov for et redskabsskur. Hvis du overvejer, om du kan bygge et redskabsskur eller måske vil nøjes med at designe det og få andre til at lave det, så kan du læse mere i denne artikel, for at finde ud af hvad det kræver.

tips-til-det-perfekte-redskabsskur

Har du ikke lige et sted at placere din plæneklipper, hækkeklipper og andet værktøj eller grej til haven? Måske står det bare og fylder i garagen eller på terrassen. Og det er du ved at være godt træt af. Så er det på tide, at du overvejer at give dig i kast med et redskabsskur.

Det er klart, at det er en langt nemmere proces for dem, der har skruet hænderne helt rigtigt på og måske har erfaring med at bygge. Hvis du synes, det er en for uoverkommelig proces, men du gerne vil være med ind over designprocessen, så kan du også vælge at få en ekspert til at udføre arbejdet. Eller måske er du bange for, at det ikke bliver dekorativt nok i din pæne have.

For at sikre et flot og praktisk redskabskur, tilbyder en virksomhed som SH Pavilloner deres hjælp. De laver redskabsskure i træ i alverdens former.

Sådan kommer du i gang

Det første step, du skal fokusere på, er størrelsen på redskabskuret. Hvor mange maskiner, værktøj og andre redskaber har du, som skal være derinde? Og hvor meget plads skal der være til for eksempel at arbejde på, hvis du skal arbejde i redskabsskuret også.

Det næste, du skal tage stilling til er materialevalg. Det typisk anvendte er træ, men der er stadig forskellige træsorter, du kan vælge. Har du en forestilling om, at redskabsskuret skal holde i mange år, så er det vigtigt, at du vælger noget træ, som er solidt og holdbart.

Husk også at det valgte træ bliver behandlet. Det er uhyre vigtigt med efterbehandling, hvis det skal holde til det danske, skiftende vind og vejr.

Tjek op i forhold til byggetilladelse

Hvis du ønsker et redskabsskur, skal du undersøge, hvilke muligheder der er i din kommune. Kontakt da den tekniske forvaltning i din kommune for at høre mere omkring byggetilladelse. Hvis du kun bygger et skur på 50 m2, så behøver du dog ikke tilladelse, så skal du nøjes med at anmelde det. Og er det mindre en 10 m2, så kan du bare bygge det uden at gøre andet.