Udklædning til havefesten

Udklædning til havefesten

Nu til dags holder ungdommen mange havefester om sommeren og det kan være at du er blevet inviteret til, eller holder egen, havefest, hvor det på forhånd er blevet aftalt, at i skal have kostumer på til arrangementet. Det kan gøre dagen både sjovere og hyggeligere. Hvis du mangler inspiration til dit kostume, så kig med nedenunder.

Lån eller genbrug et kostume

Det behøver slet ikke at være besværligt og koste hundrede-vis af kroner på dit kostume. Det nemmeste er helt klat, om at finde ud af om du har et gammelt kostume liggende, som du kan bruge igen. Eller så kan du lave en lille smule om på det, så du ikke har det samme kostume på som du havde på, for et par år siden. Måske har dine søskende eller venner endda et kostume du kunne låne.

Hvis du ikke har tid til at låne eller genfinde et kostume, kunne du gå på genbrugsjagt. Det vil spare dig en masse penge, frem for at købe et fra butikken. På din genbrugsjagt er det heller ikke sikkert at du finder dit kostume, men det kan give dig idéen til det kostume du ender med.

Idéer til kostumer du selv kan lave

Alternativt kan du selv lave et kostume, så det er lige præcis det du gerne vil have. En anden fordel med selv at lave dit kostume er, at det helt sikkert er billigere, end hvis du købte det ved et loppemarked eller i en butik.

At lave sit eget kostume kræver selvfølgelig at du er lidt kreativ. Men noget af det der virker til mange forskelle kostumer, er at du skære huller i en papkasse til hoved, fødder og ben, papkassen maler du så til dit formål.

Andet til ungdommen

Det kan også være at du mangler andre guides med hjælp til ungdommen? Så klik her, derinde vil du finde meget andet hjælpsomt til din hverdag.