3 fede nyheder som vil optimere udseendet i en fin stue

wupti-og-gulstrom

Det er mørkt og koldt udenfor, og vinteren står lige for døren. Vinteren kan være hård, våd og kold – men betyder også hygge med familien. Findes der noget så fantastisk som at smide sig i sofaen, varme sig under et lækkert uldtæppe med en varm kop kakao i hånden? Men tænker du også, at din stue trænger til en make over? Her får du tre gode råd til, hvordan du kan gøre din stue hyggelig og indbydende, så du kan forberede den på hyggelige vinterstunder med familien.

 

Lamper som kan sprede hygge

For at skabe hygge i stuen, har du brug for et afdæmpet og hyggeligt lys. Du kan enten investere i en fin bordlampe eller en gulvlampe.

Hvis du finder bordlampen interessant, kan du lege med farverne og vælge en skærm i en marineblå, turkisblå eller en grå farve. Der findes tonsvis af stilrigtige bordlamper på markedet, som kan bringe hyggen ind i din stue.

En anden mulighed er bordlampen. Denne giver et mere afdæmpet lys, som er ekstra hyggeligt i den mørke vinterstund. Med en plastik bordlampe fra Kartell, kan du selv justere lysets styrke, hvilket er en aldeles brugbar og smart funktion. På denne hjemmeside kan du finde et hav af flotte lamper, som vil pynte i din stue.

Husk her at tænke på miljøet, når det kommer til el i dit hjem. Hos Gul Strøm kan du få el-og naturgas til overkommelige priser, som både vil lette energiregningen, men også være til stor fordel for miljøet. Læs mere her.

 

Trænger du til en ny sofa?

Følger du, at det snart er tid til at investere i en ny sofa? I år er en sofa i farverne marineblå og grå allerhøjeste mode. Specielt sofaer med træben er i høj kurs og vil give din stue et hyggeligt retro-look.

Til børnefamilien ville hjørnesofaen være den perfekte investering. Med en stor hjørnesofa er der plads til at samle hele familien til hyggelige sofastunder. Her ville lædersofaen være ideel, da den er let af tørre af, hvis den skulle blive beskidt.

En ny sofa kan være en dyr investering. Dog vil du forhåbentligt få stor glæde af din nye sofa mange år fremover.

 

De små forandringer

Det sidste råd er at tilføje din stue små, nye detaljer. Invester i en hylde eller flere, og pynt dem med keramik og flotte billeder. Køb billeder med dyre- eller naturprint eller keramikvaser i blå og grønne nuancer. Pynt vaserne med årstidens blomster for at skabe en ekstra hyggelig stemning.

Du kan også vælge at investere i nye pyntepuder. Igen en meget billig løsning, som dog vil tilføje et helt nyt look til din stue. Her skal du ligeledes lede efter de grønne, blå og grå nuancer, som er højeste mode denne vinter.

 

De små forandringer kan give din stue et helt nyt look og er en meget billig løsning. Hvis du ønsker at tilføje eksklusivitet til din stue, kan du investere i lidt dyrere pynteting som for eksempel et flot, originalt billede.