Sådan sparer du 10-30 % på alle dine boligkøb online

Køber du jævnligt møbler, belysning og tilbehør til din bolig på nettet, så har du mulighed for at spare mange penge. I artiklen vil du blive introduceret for, hvordan du kan bære dig ad med at spare 10-30 % på dine fremtidige boligkøb.

boligindkob

Rabatkoder er vejen til store besparelser på nettet

Vælger du hovedsageligt at købe møbler og tilbehør på nettet, så skal du naturligvis ikke gå glip af de mange attraktive rabatter. Såfremt du handler hos en af de større forhandlere på det danske marked, er det meget almindeligt, at du kan finde en eller flere gyldige rabatkoder.

I øjeblikket er det f.eks. meget populært at foretage sine boligkøb hos Unoliving, som jævnligt opretter nye rabatkoder. Søger du efter en Unoliving rabatkode, kan du være heldig, at du kan finde en rabatkode, som du kan bruge her og nu. I den forbindelse kan du måske spare 10-30 %, hvilket kan løbe op i mange besparede kroner.

I dag kan man købe stort set alle tænkelige møbler, belysning og tilbehør på nettet. Skal du f.eks. have en ny sofa, seng, spisebord, havelampe eller noget helt femte, så kan du overveje, om det vil være en god idé at shoppe online. Falder du over en gyldig rabatkode, så bør du naturligvis ikke vente længere tid end højst nødvendigt med at anvende rabatkoden. Der er nemlig rigtigt mange rabatkoder, der kun har en gyldighed på få dage – eller uger.

 

Sådan finder du de mest attraktive rabatkoder til din foretrukne forhandler

Skal du finde en rabatkode til din foretrukne forhandler, så behøves du ikke bruge lang tid på at lede. Rabatkoderne er nemlig sjældent mere end få klik væk. Dog er det en realitet, at der efterhånden er mange sites og services, som netop har specialiseret sig i at dele rabatkoder til de mest populære webshops.

Vil du finde de bedste rabatkoder, kan du blot søge på ”rabatkode + domæne.dk” – således vil du blive henvist til sites, hvor der er blevet udgivet en eller flere rabatkoder. Du kan dog aldrig være helt sikker på, hvorvidt du kan finde en rabatkode til netop den webshop, som du ønsker at handle hos.

Det er mest almindeligt, at man indtaster sin rabatkode, når man kommer til checkout-fasen. Når du skal indtaste dine leveringsoplysninger, vil der typisk være et felt, hvor du kan indtaste gavekort og rabatkuponer. Når du tilføjer din rabatkode, bør rabatten meget vel blive fratrukket med det samme. Hvor meget du kan spare ved at bruge en rabatkupon afhænger selvfølgelig af, hvor mange penge du handler for.

Køber du møbler og tilbehør til din bolig for 3.000 kr., vil du kunne spare 600 kr., hvis du finder en rabatkode med 20 % rabat. Med andre ord kan du opnå store besparelser, så du har råd til at købe endnu flere ting til din bolig i fremtiden.

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være regler for, hvornår man kan aktivere en rabatkode. Det kan f.eks. være et krav, at du skal handle for min. 500 kr., eller du skal handle varer fra et bestemt mærke, hvis du skal kunne bruge den pågældende rabatkode.