3 grunde til, at det er nu du skal købe fyringsolie

Hvis du har et oliefyr derhjemme, så har du også en olietank, der er kædet sammen med det pågældende fyr. Det er meget vigtigt, at du hele tiden sørger for at holde denne tank fyldt op med olie, for hvis ikke du gør det, så er der ganske enkelt ikke mulighed for, at dit oliefyr kan levere varme til din bolig og så er det jo faktisk intet mindre end ubrugeligt. Derfor er det en rigtig god idé, at du hele tiden sørger for at din olietank er fyldt godt op med olie, hvad end du har en stor eller en lille tank, hvor det dog giver mest mening at have en stor tank, så man kan købe stort ind og ligeledes heller ikke skal fylde den op hele tiden.

 

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at der er nogle tidspunkter, der er bedre at købe olie på end andre, hvilket blandt andet betyder, at du skal sørge for at planlægge det så godt du kan, så du sparer så mange penge som overhovedet muligt. I øjeblikket er der rigtig gode muligheder for at købe olie til din tank og ikke nok med det, så er der også rigtig mange gode grunde til, at det er lige nu, du skal sørge for at få fyldt din tank godt op med olie. Nedenfor finder du hele tre gode grunde til, hvorfor det er lige netop nu, at du skal få fyldt oliefyret op med fyringsolie.

1) Der er gode muligheder for at spare rigtig gode penge

Den primære årsag til, at du den dag i dag skal sørge for at komme ud og få investeret i så meget fyringsolie, der overhovedet kan være i din olietank derhjemme er, at du har mulighed for at spare rigtig gode penge ved at investere i dit fyringsolie lige i øjeblikket, da prisen for fyringsolie er på sit absolut laveste punkt de seneste fem år. Det betyder også, at det er en rigtig god idé at købe stort ind og derfor også bare få fyldt godt op i tanken, så du ikke kommer til at løbe tør lige foreløbigt. Pr. december 2014 var det muligt at købe intet mindre end 1000 liter fyringsolie for kun 10.172 kr.

 

2) Forsyningssikkerhedsafgiften er blevet fjernet anno 2015

Alle de personer her i landet, der har haft oliefyr i deres hjem siden 2012 har mærket til Forsyningssikkerhedsafgiften, som i sin tid blev vedtaget med det formål, at det skulle øge incitamentet til at fremme investeringer i vedvarende energi og samtidig skulle det også være med til at gennemføre en energieffektivisering her i Danmark samt mindske det generelle energiforbrug i Danmark med fokus på at forbedre miljøet. Denne afgift er dog blevet fjernet anno 2015, hvorfor det ikke længere er noget, du vil komme til at mærke og det betyder også, at prisen på fyringsolie til dit fyr er blevet sænket yderligere i 2015.

 

3) Du ved aldrig hvornår priserne begynder at stige igen

Den sidste årsag til, at du gør klogt i at investere i en masse fyringsolie nu er, at du ikke har nogen chance for at vide, hvornår priserne begynder at stige igen, da det faktisk er noget, der kan ske fra den ene dag til den anden, så derfor er det klogt at få fyldt din olietank op så snart du har mulighed for at gøre det, da du dermed kan være helt sikker på, at du får fyldt den til den bedste pris i meget, meget lang tid – og du kan være sikker på at du sparer yderligere penge.