Hulmursisolering med Rockwool

Hulmursisolering med Rockwool

En af de bedste investeringer, du kan lave i din bolig, er isolering. Det er en af de mest effektive metoder til at energioptimere din bolig og spare penge på varmeregningen.

 

Hvis I har et gammelt hus, er en af de nemmeste og billigste måder at isolere på, med hulmursisolering. Hulmursisolering er også en af de mest effektive isoleringer.

 

Som eksempel kan en ydervæg med minimum 80 mm. hulrum give jer en besparelse på 10 liter fyringsolie pr. kvadratmeter væg i ydermuren årligt. Det er altså en besparelse, der er til at mærke.

 

Bæredygtigt og nemt

Rockwool er en af de mest kendte isoleringsprodukter i Danmark og står for kvalitet. Det er fremstillet af vulkanske sten og holder derfor i mange år uden at miste den isolerende effekt.

 

Produkterne er 97% genanvendelige og har både Svanemærket og M1. Det kan derfor anvendes i alle bæredygtige byggerier i Skandinavien.

 

Udover at være bæredygtigt er materialet også brandhæmmende og holder fugt væk, uden at anvende giftige stoffer. I mange tilfælde kan et organisk materiale som Rockwool være med til at holde skimmelsvamp væk.

Rockwool sikrer et godt indeklima og er også lydisolerende. Stenulden får luften til at stå stille, og man undgår dermed træk og kold luft.

 

Rockwool er super nemt at anvende til hulmursisolering. Enkelte mursten fjernes, eller der bores et hul, hvor stenulden bliver blæst ind. Det sviner derfor ikke i huset, og du bliver ikke generet af arbejdet. Efterfølgende fuges der, så arbejdet er helt skjult fra facaden.

 

Schrøder & Nielsen

Ønsker du hulmursisolering fra en autoriseret Rockwool partner, i nærheden af Herning eller Silkeborg kan du kontakte Schrøder & Nielsen.

 

Virksomheden er medlem af Dansk Byggeri og sikrer hurtigt kvalitetsarbejde. Inden hulmursisoleringen vil de foretage en grundig forundersøgelse, da der i mange tilfælde skal laves små renoveringer eller reparationer, inden arbejdet kan påbegyndes.