BonFire – Guide til Bon Fire sæt og tilbehør

Foråret står for døren og som vi ved er det bare med at nyde det, inden det igen bliver koldt og efterår. Hvad bedre end et Bonfire sæt / place i haven giver hygge, pandekager, mad og gryderetter. Det er virkelig en oplevelse og man føler sig lidt som en vildmand, selvom det er i ens egen baghave. Endvidere kan du naturligvis tage det med i skoven, til stranden eller dit sommerhus. Det er nemt at klappe sammen og have i eksempelvis bilen eller på cykellen.

Der findes forskellige sæt af Bonfire og det lidt vigtigt du lige kigger hvad følger med i sættet fra start. Jeg har samlet nogle af de bedste steder på nettet du kan købe dem og hvor der følger de rigtige / gode ting med. Det kommer senere i indlægget under de bedste priser på Bonfire.

I det følgende kan du læse mere om:

  • Hvad er Bonfire.
  • Specifikationer på Bonfire.
  • De bedste priser på Bonfire.
  • Tilbehør & andre ting.

 

Hvad er Bonfire

Som set på tv, kan Bonfire være flere ting. Der findes adskillige startpakker af Bonfire, som indeholder forskellige ting. Dette omtalte jeg også kort i indledningen til dette indlæg. De vigtigste ting du skal sørge er med i startpakken er: Bon-fire 3-ben stativ, BBQ pande, gryde. Dette er naturligvis kun hvis du vil have hele sættet, tingene kan også tilkøbes efterfølgende. Du kan også bruge din egen gryde og hjemmelavet grillplade, samt grillrist.

Bonfire

 

Specifikationer på Bonfire

På dette link kan du se hvilket udstyr der finde til Bonfire – Du kan også se dimensioner på tilbehøret og udstyret. Bonfire Brochure

I følgende video kan du se hvilke anvendelsesmuligheder dit Bonfire kan have:

Video af Bonfire, et eksempel på hvordan der laves mad på bålet:

 

De bedste priser på Bonfire:

Wupti.dk – Bonfire sæt

MoreLand.dk – Bonfire sæt

10-4.dk – Bonfire sæt

 

Tilbehør & andre ting:

10-4.dk – Bonfire tilbehør

Huskhaven.dk – Andre Bålfade