Havemøbler

Havemøbler er et must-have hvis man har en have. Vi har samlet nogle forskellige webshops som forhandler havemøbler og nogle af dem har endvidere også gratis levering. Udvalget af havemøblerne er fra et bredt udvalg af danske webshops, som er lagerførende og har hurtig levering.

I det følgende kan du læse mere om:

  1. Følgende webshops har gratis levering.
  2. Havemøbler – Vedligeholdelse.
  3. Steder at købe havemøbler online.
  4. Konklusion

Havemøbler

Følgende webshops har gratis levering:

Havemøbler – Vedligeholdelse

Træhavemøbler

Træhavemøbler kræver mere arbejde i forhold til at gøre dem klar til sommerens sol. De skal nemlig have olie, og ja minimum hvert år hvis de skal fremstå rigtig flotte. Du kan give dem træolie, teakolie, linolie eller i mindste instans maling. Typisk skal man kun slibe dem groft hvert andet år, men du skal slibe dem let og give dem trærens hver gang inden du giver dem olie eller maler dem. Husk også at vælge en UV-beskyttende olie eller maling hvis det er muligt.

Plastik havemøbler

Plastik havemøbler skal ikke have olie, de kan klares med en klud / svamp og så de klar til den kommende sæson. Husk at bruge bilshampoo på dine plastik havemøbler. Du kan også lave en blanding af klorin og vand, og efterfølgende give dem autovoks så de ikke bliver ru i overfladen. Plastik havemøbler har det med over tid at knække pga. plastikken bliver mør.

Nu ved du lidt om hvilke havemøbler du har temperament til at have i din have. Som sagt kræver træhavestole lidt ekstra arbejde hvis de skal holde flere år, men så holder de oftes også længere end plastik havemøblerne.

Steder at købe havemøbler online

Havemøbelland.dk

Unoliving.com

Trendyliving.dk

Luxoliving.dk

 

Konklusion

Jeg vil altid købe træ havemøbler, primært på grund af udseende. De er flottere end plastik men man skal også tage højde for de er dyrere. Dog med lidt vedligeholdelse kan de holde mange flere år, og til sidst kan de altid overmales eksempelvis med hvid maling.