Billigt tag

Billigt tag

Udskiftning af tag kan hurtigt blive en dyr affære. Ikke desto mindre kan det være en nødvendighed. Taget er udsat for mange påvirkninger fra vind og vejr og er afgørende, for den levekvalitet huset giver dig og din familie. Et dårligt eller beskadiget tag kan resultere i fugt og rådskader eller ødelæggelser i stormvejr. Taget har også en naturlig levetid, og hvis den er ved at være slut, er det nødvendigt med en tagudskiftning.

Leder du efter en billig tagdækning? Så læs med her for 3 gode bud på en billige, men holdbare tage. Lasse & Janus Byg udfører alt indenfor tagdækning ved Holbæk og Odsherred.

Tagpap

Tagpap er en af de billigste løsninger, der findes på markedet, men kvaliteten er ikke dårligere af den grund. Taget er meget modstandsdygtigt overfor vind og vejr, og det kan holde i op til 50 år med de rigtige betingelser. Tagpappet er særligt smart, hvis huset har en særlig tagkonstruktion eller buede former. Tagtypen findes i mange arkitektonisk spændende former – det kan bl.a. være med lister, som shingles, eller grønt tag der giver dit hus et unikt look.

Eternittag

Eternittag er produceret af fibercement og er meget modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Bølgeeternit blev ofte brugt i 60’erne og 70’erne og indeholdte dengang asbest. Alle eternitplader produceret efter 1988 indeholder dog ikke asbest og kan sagtens bruges. Taget har en lang holdbarhed og kan oftest holde i op til 30 år.

Betontag

Betontagsten ligner til forveksling de klassiske teglsten, men er væsentlig billigere. De er fremstillet af cement, vand og sand. Betontagstenene kan også fås, så de ligner skiffertag. Et betontag kan holde op til 50 år og er altså en god investering. Dog skal man være opmærksom på, om huset kan bære konstruktionen. Det er et meget tungt tag, så i nogle tilfælde skal der laves ombygninger på huset.