Det første, du skal købe, når du flytter hjemmefra

Det første, du skal købe, når du flytter hjemmefra

Når du flytter hjemmefra, kan det hele være meget overvældende, og det er fristende at fylde den nye bolig op med alt det, du altid har ønsket dig. Men træk håndbremsen og sæt farten ned.

Der er nogle essentielle ting, du er nødt til at prioritere, når du flytter ud for dig selv. Dem skal du have fat i, før du begynder at købe ting for fornøjelsen. Find ud af, hvilke nødvendigheder det er, herunder.

Rengøringsmidler

Rengøringsmidler er noget af det vigtigste i et hjem, og også noget af det, du bliver gladest for. Der er især tale om ting som en støvsuger og gulvmoppe, men også vaskemiddel, sæbe og diverse rengøringsprodukter som klude og svampe.

Særligt støvsugeren vil du blive glad for, når du er flyttet ind. Når møbler bliver åbnet og samlet, vil du straks få snavsede gulve, og en støvsugning kan gøre underværker og holde din bolig dejlig at være i.

Det er også godt at vide, at du har plads til din støvsuger og din gulvmoppe, inden du begynder at fylde resten af din bolig ud. Det er trods alt dine to værktøjer til at holde hus eller lejlighed pæn.

Fyld skabene op

Når du er ude og handle første gang, er det en god idé at fylde skabene op med langtidsholdbare og økonomisk fordelagtige varer. Det er dyrt at flytte, så fokuser på ris, pasta og dåsemad. Du kan sagtens lave et lækkert måltid ud af sådan nogle ting, og det vil kunne spare dig en del penge i de første måneder, du er på egen hånd.

Det kan også være en god idé at fylde fryseren op – det kan evt. være med frosne grøntsager og kød, så du har lidt at gøre godt med.

Hav det nødvendige samlet på forhånd

Når du flytter hjemmefra, bør du have det mest nødvendige til rådighed. Køb gerne tallerkener, glas, bestik, gryder og pander, mens du stadig bor hjemme og det er på tilbud. Så er dét nemlig ikke ekstra udgifter, du skal trækkes med, når du flytter.

Du kommer til at leve sparsommeligt de første måneder, du er flyttet ud, medmindre du har alt planlagt. Jo mere, du har at gøre godt med, desto nemmere bliver flyttet, og du kommer hurtigere til at føle, du er selvkørende.

Prioriter og organiser, så vil du falde på plads endnu hurtigere.