Få den helt perfekte have

Få den helt perfekte have

Har du en drøm om at gennemgå din have fra A til Å og virkelig gjort den til det paradis, du drømmer om? Det er skønt at have en stor græsplæne, men det er måske endnu bedre for dig, hvis du også har bede, havegang og forskellige frugttræer, du kan plukke af i sensommeren. Det kan være svært at realisere drømmen selv, så du kan med fordel tage fat i en gartner. Find en gartner her og få god hjælp fra gartneriet Vestermark.

En have kan sammensættes på mange forskellige måder. Nogle foretrækker den helt simple, hvor der blot er plads til at spille noget bold eller kongespil på græsplænen, og der måske er et enkelt æbletræ i hjørnet, mens det for andre gerne må være en have, der kræver grønne fingre og god tid i løbet af sommeren. Der er også kategorien med dem lidt midt imellem, som godt kan lide en smuk have, men ikke orker altid at vedligeholde den.

Besøg af gartneren i løbet af sommeren

Hvis du er glad for din have og hvordan den ser ud, men godt kunne tænke dig, at alt stod lidt skarpere, er det måske på tide at få maskineriet til en ordentlig hækklipning og trimning frem. Det er bare ikke alle, der kan finde tid til det, når der også skal ordnes bede, og huset skal vedligeholdes ved siden af arbejde og familieliv.

Her kan det være en fordel for dig at få hjælp af en gartner, der kan klare opgaverne for dig, i hvert fald delvist. Det kan for eksempel være til netop trimning af hækken, der måske endda har brug for at blive beskåret, så du igen kan se ud over toppen af den. Det er også med til at give noget lys ind i haven, hvis det er det, du savner.