Gør noget ved en utilfredsstillende boligsituation

Gør noget ved en utilfredsstillende boligsituation

Det er svært at være tilfreds med sin tilværelse og samtidig være utilfreds med sin boligsituation. At du har en god boligsituation er en af forudsætningerne for et godt liv. Det er i boligen, du har helle. Det er der, du kan falde ud og lade op til dagens gøremål. Det er simpelthen din oase.

Derfor, er det utrolig vigtigt, at du bor et sted, som lever op til dine krav. Hvis ikke det er tilfældet, er det noget, du bør gøre noget ved hurtigst muligt. Og det kan sagtens lade sig gøre hurtigt at forbedre situationen – vi guider dig!

building-joy-planning-plans-2

Bor du det rigtige sted?

Det er det første, du skal spørge dig selv om. Hvis der simpelthen er for meget galt, at det rigtig kan blive godt, er det simpelthen noget med at tage tyren ved hornene og finde et andet sted. At flytte behøver ikke at være en så omstændelig situation, som mange gør det til.

Det handler egentlig bare om at finde en uvildig rådgiver. Det kunne meget vel være en boligadvokat. Efter den nye ejendomsmæglerlov trådte i kraft, blev det endnu mere klart, at mægleren er sælgers og kun sælgers repræsentant. Det har betydet, at boligadvokaten som købers repræsentant er blevet endnu vigtigere for dig, der gerne vil sikre, at du får den bedste handel i hus.

Bedre akustik – bedre samtaler

Når man sidder og har en hyggelig aften i godt selskab, er der få ting, der er værre end dårlig akustik. Vi kender det alle sammen fra restauranter. Men det er faktisk også ret normalt i private hjem. Specielt hvis man er en lille håndfuld mennesker.

Dette problem kan du dog hurtigt gøre noget ved. Du kan købe et såkaldt akustikpuds. Eftersom det kun er 23mm tykt, betyder det ikke noget æstetisk. Til gengæld giver det en helt og aldeles fantastisk akustik.

Hulmursisolering

Synes du også dit varmeforbrug er lige lovlig højt? Eller er det lidt for koldt om vinteren? I så fald bør du bestemt overveje en hulmursisolering. Foretagendet er den mest effektive måde at isolere din facade på.

I modsætning hvad rigtig mange forestiller sig tager en hulmursisolering ikke meget mere end en lang eftermiddag at færdiggære, og det koster bestemt ikke det hvide ud af øjnene. Med nye teknikker er det nemlig blevet et meget mere effektivt indgreb. En fagkyndig borer simpelthen bare et hul og sprøjter det meget isolerende materiale, papiruld, ind i hulrummet mellem yder- og indervæggen.

Alge- og flisebehandling

Det skal ikke undervurderes, hvor vigtig et godt førstehåndsindtryk er. Det kan virkelig være svært at ændre, hvis man nu har haft en dårlig dag. Det samme er faktisk tilfældet med boligen. Når du får nye gæster på besøg, er det første de ser facaden og den eventuelle have. Allerede der har man dannet sig et indtryk.

Derfor, er det så uheldigt, hvis du har flisepest eller alger på dine fliser i haven. Det må virkelig også genere dig, at dine ellers så flotte fliser nu er helt misfarvede. Mange lader være med at gøre noget, da de forestiller sig, at det tager en krig, men det er bestemt ikke tilfældet. Hvis du bestiller de rigtige fagkyndige, kan de gøre det på en eller to behandlinger. Derudover vil de formentlig imprægnere fliserne, så det ikke sker igen.