Gør brug af håndværkerfradrag inden april 2022, og spar en masse penge!

Gør brug af håndværkerfradrag inden april 2022, og spar en masse penge!

Hvis du godt kunne tænke dig at få gjort noget ved haven eller huset, men du ikke rigtig synes, at du har hverken tid eller penge til det, så er du slet ikke den eneste. Rigtig mange går med den samme drøm som dig om at få lavet noget om ved huset eller haven, men ofte har man også mange andre ting, som man skal tage sig af, som gør det svært at opfylde drømmen.

I disse tilfælde kunne det være rart at have mulighed for at få fat i en håndværker, elektriker og alle de andre servicemænd, som kan fikse alle de små opgaver i hjemmet og haven, men det kan desværre også hurtigt blive dyrt.

Dette dækker håndværkerfradrag blandt andet

Heldigvis findes der dog en løsning på det problem, som du måske vil kunne komme til at nyde godt af! Du kan nemlig nyde godt af både håndværker- og servicefradrag, som gør det langt billigere for dig at kunne ansætte professionelle til at klare en masse opgaver i hjemmet, som du måske ikke har tid til eller erfaring nok til at kunne klare selv.

Dog skal du være opmærksom på, at håndværkerfradraget afskaffes fra den 1. april 2022, så hvis der er nogle services under dette fradrag, som du gerne vil have udført, så er det med at få det gjort inden da. Dette indebærer blandt andet en række tømrer- og malerarbejde, men det indebærer for eksempel også udgifter til forskellige installationer i huset såsom tyverialarmer og varmepumper. Derudover dækker det også forskellige former for klimasikring af din bolig, så hvis du gerne vil have klaret nogle af disse ting, så er det med at få det gjort snarest muligt.

Du kan også gøre brug af servicefradrag

Dog fortsætter servicefradraget, og med det kan du også få dækket en masse forskellige udgifter. Det kan for eksempel være ting såsom vinduespudsning, malerarbejde, rensning af dit tøj, tæpper og gardiner, en masse forskelligt havearbejde såsom snerydning, græsslåning, hækklipning og meget, meget mere.

Hvis du gerne vil læse mere om, hvad de forskellige håndværkerfradrag og servicefradrag dækker og ikke dækker, hvad du skal være opmærksom på og meget mere, så klik ind på denne side. Nogle gange kan det bare være rart at få professionelle til at klare de mange arbejdsopgaver for en i hjemmet, og især hvis det også er til en god pris! Hvis du gerne vil nyde godt af dette, så læs mere på siden!