Hold tyvene væk, når du er på ferie

Hold tyvene væk, når du er på ferie

Det er rigtig dejligt, når vi er så heldige at skulle på ferie, men for mange er det også lig med store bekymringer hvad angår indbrud i huset. Du har måske lige hørt, at de har haft indbrud længere nede af vejen og kan derfor slet ikke slappe af på din ferie. Det ville næsten være synd at ødelægge din ferie med alle dine bekymringer. Gør dig selv den tjeneste at følg nogle af nedenstående tips, som mindsker chancerne for at få indbrud i dit hus.

Er dit hus sikkert?

Trænger dit hjem til en udskiftning af lås? Du behøver ikke nødvendigvis sørge for det hele store alarmsystem, da ikke alle har budgettet eller lysten til det. Men sørg i det mindste for, at din lås er af nyere dato. Hvis din lås er begyndt at ældes, risikerer du nemlig, at forsikringen ikke vil dække indbruddet.

Brug dine naboer til hjælp

Lav nogle aftaler med din nabo, så I kan hjælpe hinanden, når den ene eller den anden er på ferie. Har din nabo mere end én bil, så hør dem ad, om de ikke vil parkere i din indkørsel imens du er væk. Det gør, at hjemmet ser mere beboet ud. Er du tæt med din nabo, så hør dem ad, om de ikke vil gå ind og tænde lyset i huset om aftenen. Det handler om at få huset til at se så beboet ud som muligt. Er det en lidt længere rejse, så få også nogle til at tømme din postkasse, så den ikke står totalt fyldt, for det vil tyvene bemærke.

Reklamer ikke med din afrejse

Tyve er vakse, og holder øje med hvad der sker. Undgå at skrive online, hvornår du tager afsted. Undgå så vidt muligt at ”reklamere” med, at du er taget på ferie.