Husmorrådet du måske skal holde dig fra

Husmorrådet du måske skal holde dig fra

Der er rigtig mange tips og tricks, man kan benytte sig af i det daglige, og ofte er det vores bedstemødre og mødre, der lige har en god ide til, hvordan noget kan blive fikset. Det er noget, der gør sig gældende inden for alt fra sygdom til rengøring.

Men det kan også være i forhold til at få rørene i håndvasken til at makke ret. Er de stoppede, kan der hurtigt sprede sig en grim lugt i hjemmet, og vand kan hobe sig op i vasken, fordi det ikke kan trænge gennem rørene.

Brug ikke afløbsrens

Det findes der heldigvis råd for.

Du kan nemlig forsøge dig frem med alt fra kogende vand til afløbsrens for på den måde at få fjernet den klump af skidt og snavs, som helt sikkert har sat sig fast i dine vandrør, og som gør det svært for vandet at trænge igennem.

Husmorrådet med afløbsrens er dog noget, en VVS’er vil mene, at du skal holde dig fra. For selvom det er særdeles effektivt, så er det også en meget klæg masse, du sender ned i dine rør, og på sigt kan det faktisk forværre dem og gøre det endnu sværere at få dem rene.

Tag kontakt til en autoriseret VVS’er

Derfor er det en meget bedre ide at søge professionel hjælp, når dine rør gør unoder. En VVS’er kan nemlig hurtigt afdække, hvad problemer er, hvor det er og eventuelt skille dine rør ad, så de hurtigt kan blive rengjorte, eller de kan blive spulet godt igennem uden brug af giftige kemikalier.

Er det noget, du synes, der lyder som værende en god ide? Så tag et kig på autoriseret VVS i København. En sådan kan du finde hos Pro VVS, der står klar til at hjælpe dig med at få hjemmet til at fungere.