Indret dit hjem med flotte plakater

Indret dit hjem med flotte plakater

Med flotte plakater kan du gøre din indretning stilfuld og personlig, og det behøver ikke at koste alverden. Hvis din bolig trænger til ny udsmykning, kan du pryde væggene med plakater i et hav af forskellige design og stilarter. Uanset om du er til grafiske linjer, farverige motiver, eller måske fotografier, er der masser af muligheder for at finde de perfekte plakater til netop dit hjem.

Plakater bidrager til stemningen i dit hjem, og de giver dig en oplagt mulighed for at være kreativ med forskellige stilarter. Mens en sofa eller en seng er et stort og ofte dyrt møbel, som du beholder i mange år, er plakater både nemme og billige at udskifte, efterhånden som du skifter stil. Derfor kan du trygt hoppe med på de forskellige plakattrends og indrette dit hjem med eksempelvis retromotiver, citater, og andre sjove plakater. Når du trænger til en ny stemning i dit hjem, er det nemt at udskifte eller bytte rundt plakaterne.

bedrehusoghave

Følg med de nyeste trends

Især store plakater hitter lige nu i boligindretningen. Både på væggen eller stående på gulvet op ad væggen, tiltrækker de store plakater opmærksomhed og fungerer som en moderne og kreativ del af indretningen. Vær derfor ikke bange for at erhverve dig en plakat med mål på eksempelvis 50 x 70 centimeter. De fleste hjem kan sagtens bære store vægdekorationer, uden at det kommer til at fremstå for dominerende.

Planter er enormt populære i boligindretningen for tiden, og er du ikke udstyret med grønne fingre, er en plakat med plantemotiv en ideel løsning. Især de grønne planter gør sig enormt godt på plakater, idet de giver en god kontrast til de ofte hvide vægge i boligindretningen. Er du derimod mere til minimalistiske plakater, kan du gå efter motiver med lidt eller slet ingen farve. Det kan eksempelvis være typografiske plakater med inspirerende citater.

Er du modig i din boligindretning, kan du vælge at kombinere vidt forskellige plakater, så du eksempelvis har planteplakater i flot sammenhæng med citatplakater. Der er masser af muligheder for at kombinere forskellige stilarter på kryds og tværs. Det allervigtigste er blot, at plakaterne passer til din personlige stil, og at de bidrager positivt til rummets helhedsudtryk.

Sæt prikken over i’et med kvalitetsrammer

Selvom selve plakaterne med fordel kan købes billigt, kan det godt betale sig at vælge nogle kvalitetsrammer til at ramme plakaterne ind i. En smuk ramme fuldender plakatens udtryk og får den til at syne dyrere end den egentlig er. Således bliver din plakat til et kunstværk i sig selv.

Udover at lade plakaten komme til sin ret og give den et mere eksklusivt udtryk, beskytter en god ramme også plakaten mod slitage, og du kan derfor have glæde af den i mange år. Hos Hennetec finder du et stort udvalg af kvalitetsrammer, som fås i en lang række forskellige størrelser og materialer. Du kan derfor roligt regne med, at du kan finde en ramme, der passer perfekt til din plakat.