Når du er flyttet hjemmefra

Når du er flyttet hjemmefra

Har du taget den store beslutning at flytte hjemmefra, står du nu også med et stort ansvar. Lige så stor en frihed det kan føles som, lige så stort et ansvar er du overladt med. Dog kan du hurtigt lære at finde dig til rette i det. Med nogle få tips skal du nok klare det rigtig godt.

Gør det til en vane at spare

Når du er flyttet hjemmefra, er det en god idé meget hurtigt at gøre det til at vane at spare, hvor du kan. Det gælder om at lade vær med at købe den bluse, du spontant fristes af at købe. Men det handler lige så meget om at spotte alle de gode tilbud, når du handler ind. Hvis du bruger lidt ekstra tid nede i supermarkedet, vil du kunne spare mange penge. Led altid efter de billigste alternativer og spot de gode tilbud. En god metode hvad angår aftensmad, er at planlægge din aftensmad ud fra, hvad der er på tilbud nede i supermarkedet i stedet for først at finde på en ret og så derfor handle ind til den lige meget hvor meget, tingene koster.

Glem aldrig din nøgle

Derhjemme har du sikkert været vant til, at der altid er nogle hjemme, så du altid kunne komme hjem og ingen nøgle behøvede. Nogle lejligheder låser automatisk, når du går ud af dem og derfor er det vigtigt, at du altid husker din nøgle. Hvis du alligevel ender med at blive låst ude, er du nødt til at bruge penge på en låsesmed, der kan hjælpe dig.

Udskyd aldrig betaling af regninger

Selvom regninger er trælse, er det en del af det at bo ude. Du skal aldrig udskyde dig regninger, for det kan blive til en meget farlig vane. Spis hellere havregryn i 2 uger end at udskyde dine regninger.