Opmærksomhedspunkter ved boligkøb i Sydfrankrig

Opmærksomhedspunkter ved boligkøb i Sydfrankrig

Sydfrankrig byder på et væld af oplevelser, og har samtidig et lunt og tørt klima i sommermånederne. Det er derfor blevet mere og mere populært blandt danskere at erhverve sig en feriebolig i det sydfranske. Du er derfor langt fra den eneste, hvis du går med tanken om at købe en bolig i Sydfrankrig. Men hvordan finder du den perfekte bolig? Hvad skal du være opmærksom på?

At købe en bolig i Frankrig er en væsentligt anderledes proces end i Danmark. Det kan derudover være svært som dansker at vide, hvordan prisniveauet er for forskellige boligtyper i det sydfranske. I de følgende to afsnit af denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du bedst muligt kommer i mål med dit boligkøb i Sydfrankrig.

Få den rigtige rådgivning i forbindelse med dit boligkøb

Det er fuldt forståeligt, hvis du ikke ligefrem er ekspert indenfor boligkøb i Sydfrankrig. Det er der heldigvis andre, der er! ETACS yder rådgivning i forbindelse med ejendomshandel, og det kan derfor anbefales, at du tager kontakt til nogle, der har styr på processen. På den måde kan du også få noget kompetent vejledning, hvis der opstår uoverensstemmelser i forbindelse med boligkøbet. Her kan du nemlig hurtigt komme på glatis, hvis du ikke selv har den fornødne viden eller de sproglige kompetencer til selv at klare uoverensstemmelsen.

Hvilket område i Sydfrankrig bør jeg vælge?

Sydfrankrig er et stort område, og der kan være store forskelle mellem de forskellige provinser både i forhold til aktiviteter. Det er derfor vigtigt, at du finder ud af, hvad du er til. Hvis du er til rolige omgivelser i bjergene omgivet af natur, skal du eksempelvis ikke købe en bolig i Saint-Cyprien. Hvis du derimod er til lange sandstrande med restauranter, så er Saint-Cyprien derimod et glimrende sted. Her kan du også søge rådgivning fra ETACS, hvis du er i tvivl.