Rådet til kvinden, der har alt: gå til tandlægen – Tandpleje tæt på Amagers hjerte griber dig!

Rådet til kvinden, der har alt: gå til tandlægen – Tandpleje tæt på Amagers hjerte griber dig!

Hvis vi skal være ærlige, er langt de fleste af os rigtig dårlige til at gå regelmæssigt til tandlægen – og det gælder nok også dig? Vi opsøger først den hvide stol med den heftige, blændende lampe, når vi har så meget tandpine, at vi ikke kan forsømme det længere. Men der findes en anden virkelighed, hvor man får tjekket sine tænder oftere og får opdaget i tide, hvis der er ved at opstå problemer med mundhygiejnen.

Bliv trendsætter med tandstikker

At passe på sig selv er blevet en modedille – du skal bruge den rigtige creme til din hud, drikke nok vand, få en god mængde motion og spise sund mad. Husk helsen og tag vitaminer! Du kan være med til at sætte den næste trend og passe på dine tænder. Køb en tandtråd og husk at børste. Tandpine er roden til meget ondt, men ved at opsøge Tandpleje tæt på Amagers hjerte for regelmæssige eftersyn og pleje, kan du gå hjem med ro i mave og mund.

3 ting at huske, før du går til tandlægen

Før du smutter mod tandlægen til dit årlige eftersyn, er der et par ting, som er super-gode at huske, hvis du vil møde en tilfreds tandlæge i stolen. Du får her tre gode råd, som du kan overveje:

  • Brug tandtråd. Seriøst, det virker. Tandlægerne bliver lykkelige – og dine tænder mere rene. Det gør alt i alt tandeftersynet til en bedre oplevelse. Der er nemlig intet værre end tandkødsbetændelse.

  • Husk at børste tænder morgen og aften. Ellers ser tandlægen det. Og god mundhygiejne giver mindre ballade i munden.

  • Vær opmærksom på, om du har tandlægeskræk. En del mennesker bryder sig ikke om at gå til tandlægen – hvis du har det sådan, er det vigtigt, at du mærker efter og fortæller din tandlæge det.