Sådan får du overblik over alle dine udgifter til dit hus!

Sådan får du overblik over alle dine udgifter til dit hus!

Det er ikke altid nemt at holde et overblik over sit hus som nybygger. Selv rutinerede bolig byggere ender med at bruge mange flere penge, end hvad der var budgetteret med. Dette er et normalt problem hos private byggerier, derfor råder vi til at du følger disse basale råd, så du kan overholde dit budget. For at skabe et realistisk overblik over din økonomi, er du nødt til at opstille alle udgifter i et skema eller lignende. Her opstiller du blandt andet: materialer, maling, møbler, isolering osv. Det er vigtigt at skrive alle udgifter ned, da dette overblik kan spare dig penge på længere sigt.

udgifter

Sådan sparer du penge

Når du har dannet dig et overblik over dine udgifter, så kan du stille og roligt begynde at prioritere dine ressourcer. Her er det vigtigt at købe de materialer i rækkefølge, alt efter hvornår du har behov for det. Det skaber et større systematisk flow i dit byggeri og vil spare dig tid og hjælpe dig med at holde overblikket. På denne måde er det også nemmere at researche og planlægge materialerne og indretningen. Du kan læse om indretning på omhjemmet.dk og finde et billigt design i god kvalitet, som passer til dit hus. Det er vigtigt at disse overvejelser er gjort og planlagt inden i går i gang med at bygge/ renovere jeres hjem, for når først murstenen er lagt, så er det svært at lave om.

Spar penge på indretningen

Indretningen af dit hus er en stor del af dit byggeri. Det er den Indretning du vælger, som afspejler hvem i er. Derfor er man nødt til at indrette så det passer til ens livsstil, og på den måde vide at man føler sig tryg i sit hjem. Det er dog også indretningen, man kan spare mange penge på. Her kan det godt betale sig at pris matche diverse forretninger, for at finde den billigste løsning på ens drømme indretning. Som hovedregel så er Ikea en af de billigste forretninger at planlægge sin indretning efter, dog ikke på alle punkter! F.eks. så er sofaer ikke altid den bedste pris på markedet. Derudover skal man også medregne den tid som man skal bruge på at samle alle møblerne selv. Derudover bliver ens hjem ikke så unikt, da Ikea typisk tilbyder masseproducerede møbler (dette giver dog også den lave pris). Planlæg jeres indretning ud fra jeres budget, og derefter så pris sammenlign jeres indretning på tværs af diverse forretninger.