Sådan øger du din bolig værdi i forbindelse med salg

Sådan øger du din bolig værdi i forbindelse med salg

Overvejer du at sælge bolig? Eller har du allerede fået dit hus eller din lejlighed på markedet overfor potentielle købere? Ved at forskønne din bolig og shine den op, gør du den mere attraktiv, og forbedringsprojekterne kan være med til at øge din boligs værdi.

Forskønnelse, der kommer dig praktisk og økonomisk til gode

Du behøver ikke være erfaren gør-det-selv person for at kunne øge din boligs værdi. Forskønnelse handler om at lade din lejlighed eller din bolig fremstå fra sin smukkeste og mest moderne side. Det er vigtigt i forbindelse med salg og fremvisning, at din bolig vækker drømme hos købere. Og at potentielle købere får indtryk af, at det er nemt for dem at kunne skabe sig et hjem. 

Hos Capida finder du et stort udvalg af udstyr og tilbehør både til boligen og til haven. På en weekend kan du shine dit hjem op, så det er klart til, at ejendomsmægleren kommer forbi med en fotograf. Det vil være forskelligt fra hjem til hjem, hvor meget og hvad der skal forskønnes.

Gode råd til dig der vil have mest for din bolig

Det kan svare sig at bruge tid på at gå igennem din bolig og tjekke både vægge og lofter i forhold til kvalitet. Derudover skal du være opmærksom på, at din bolig ikke må se tom eller efterladt ud. 

Den vigtigste huskeregel for dig som sælger er, at dit hjem skal være attraktiv overfor købere, og at det skal være nemt for par, seniorer eller børnefamilier at gøre sig tanker om, hvordan de vil flytte ind. 

Det kan være, der skal sættes en grill op i haven eller på en terrasse, så drømmene om hyggeligt udendørsliv aktiveres. Eller det kan være nødvendigt at indrette ét eller flere værelser med ny belysning, så boligen bliver et hjem for dem, der kommer og kigger på stedet. 

Køb udstyr til boligforbedring online

En flytteproces er krævende både i forhold til tid og overskud. Du kan med fordel købe belysning, ting til haven og udstyr til huset hos en specialiseret webshop. I ro og mag kan du undersøge forskellige produktkategorier, og du kan se frem til at modtage din bestilling efter få hverdage.

Du slipper for at bruge tid i byggemarkeder, og du undgår at skulle leje trailer, når varerne skal fragtes hjem til dig. Ved at få gratis fragt på dit køb, sparer du også penge, du i stedet kan bruge på forskønnelsesprojektet.