Det teknologiske badeværelse

Det teknologiske badeværelse

Teknologien har de seneste mange år sneget sig ind alle vegne. Det gælder også på badeværelset, og den er stadigvæk i fuld gang. Teknologi på badeværelset giver en masse muligheder for lækre oplevelser og for at spare en masse penge i det lange løb.  

De små maskiner 

De små maskiner var nogle af de første til at gøre sit indtog på badeværelset. Her er bl.a. tale om lækre stylingredskaber som f.eks. føntørrer, glattejern og hårtrimmere. Teknologien og udvalget er efterhånden rigtig udviklet og stort, så det kan være svært at finde hoved og hale i. Kig her, og vær sikker på, at du kommer hjem med den bedste maskine. Eltandbørster og små masserende rensebørster til ansigtet er mange mennesker også blevet glade for.  

 Teknologien har gjort det nemmere at holde en spa-dag derhjemme. Du finder både elektriske fodbade med indbygget massage og billigt udstyr til at lave negle med.  

Indbygget i badeværelset 

Hvis du skal renovere eller bygge nyt badeværelse, er det værd at tænke teknologien ind med det samme. Det er videnskabeligt bevist, at det rigtige lys kan gøre underværker for din velære. Installer de rigtige lamper og lysterapi på badeværelset til at komme igennem de kolde vintermåneder med.  

Den teknologiske udvikling har også gjort, at vi faktisk kan spare både penge og naturlige ressourcer. Du kan både få toiletter, brusehoveder og vandhaner, som er med til at spare på vandet og stadigvæk få en god oplevelse. Hvis en lille vask efter toiletbesøg er noget for dig, kan man også få det i rigtig flotte designs indbygget i toilettet.  

I den mere ekstreme teknologiske ende er underholdningen også på vej ind på badeværelset. Måske har du allerede et par Anders And blade til at ligger derude, men nu kan du få et spejl med indbygget tv i. Det er efterhånden kun fantasien og pengepungen, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.