Giv din bolig nyt liv med et nyt køkken og bad

Giv din bolig nyt liv med et nyt køkken og bad

Har dit køkken og badeværelse for længst overskredet sidste salgsdato, så kan du her få køkken og bad leveret fra samme firma. Køkkenet er ofte familiens samlingspunkt, her er der plads til madlavning men også til hygge med familie og venner. På badeværelset er der plads til at skabe personlighed, men med plads til alene tid. Ved at investere i et nyt køkken og bad kan du skabe nyt liv i dit hjem.

Gør madlavningen sjovere med et nyt køkken

Hvis du går og leder efter det helt rigtige køkken, der passer perfekt til dine behov og din stil, så kan du med fordel komme ind og se den store køkkenudstilling hos Tvis Køkkener i Grindsted. Her du vil se moderne, klassiske og romantiske køkkener, hvor der er kælet for detaljen. Du kan se meget mere om de mange forskellige typer af køkkener, hvis du er interesseret i et nyt køkken.

Forkæl dig selv med et nyt badeværelse

Er det ikke kun køkkenet, der trænger til en kærlig hånd, men trænger du også til et nyt badeværelse, så kan du her få et badeværelse, du vil værdsætte mange år frem. Når der laves et nyt badeværelse, så laver Tvis selv alle enkeltdelene, på den måde er du garanteret god kvalitet, og at der er kælet for detaljen. Produktionen foregår på fabrikken i Tvis, hvorfra der leveres til Billund, Give m.fl. Uanset om du ønsker et moderne badeværelse, et klassisk badeværelse eller om du er til et mere romantisk badeværelse, så har de den rette løsning for dig. Du er nemlig garanteret et helt unikt badeværelse, da badeværelserne ikke er masseproduceret, men derimod bliver særligt fremstillet til hver enkelt kunde. På den måde er du sikker på, at dit badeværelse er tilpasset de forhold, som dit hjem danner rammen for.