Opgrader din indretningsstil med disse 5 råd

Opgrader din indretningsstil med disse 5 råd

Det kan være uoverskueligt at skulle skabe en stil i hjemmet. Man køber ting efterhånden som man har brug for det, og bygger sit hjem op med årene. Ens smag ændrer sig, og man kan ikke holde overblikket over ens stil. Det behøver dog slet ikke være så svært, hvis bare man har nogle få ting i baghovedet, når man skal indrette sit hjem.

Farvekoordiner

Farvekoordinering bruges rigtig mange steder. I forbindelse med tøj siger man, at farvekoordinering får ens outfit til at se gennemtænkt ud. Det samme gælder i hjemmet. Det er en rigtig god ide at vælge nogle få farver ud som de primære farver og nogle få farver ud som sekundære farver. De primære farver er så dem, du vælger til store ting som f.eks. vægge, sofa osv. De sekundære farver er til de mindre ting som små lamper, malerier og lignende.

Vælg luksuriøse materialer

Valg af materialer er vigtigere end man tror. Forskellige materialer giver forskellige vibes. Hør er f.eks. lækkert til sommerhuset og silke giver en luksuriøs fornemmelse i soveværelset. Valg af materialer og vibe er selvfølgelig helt op til dig, men vær altid opmærksom på, at du vælger god kvalitet.

Find nogle statement-pieces

Statement-pieces er vigtige, fordi det er dem, der får mest opmærksomhed i et rum. Derfor er det et rigtig fint sted at vise lidt personlighed og stil. Det kan være et stort maleri eller en stor blå velour sofa. Hvis du finder nogle statement-pieces, som er lige din smag, så er det også nemmere at få resten af rummet til at passe sammen. Du kan finde mere inspiration til indretning på Furnished.dk.

Arbejd med væggene

Væggene er nogle gange overset og bliver til en blank hvid mur, der ikke viser meget personlighed eller stil. Vægge er dog rigtig gode at arbejde med. De kan males, hvis rummet mangler noget ekstra. Man kan sætte spejle op, hvis rummet skal føles lidt større. Og der kan hænges malerier og billeder op, hvis der mangler noget personlighed eller farve.

Find en gennemgående stil

Et sidste tip, der virkelig løfter hele hjemmets stil, er at holde en gennemgående stil i alle rum. Det er lidt sværere og muligvis lidt uoverskueligt, men det får virkelig stilen til at se meget mere gennemført ud. Det handler i bund og grund om at følge de første 4 råd i alle hjemmets rum.