Opgradér indretningen med et vægur med løse tal

Opgradér indretningen med et vægur med løse tal

Er du i gang med den store fornyelse af stuen, eller har du måske bare planer om at komme i gang, så bør du overveje at pryde væggen med et vægur med løse tal. Sådan et ur giver en stor frihed til at tilpasse og ændre indretningen, som du vil, og så er det let at lave om, når du bliver træt af det, eller når stilen skifter igen. Væguret gør, at din indretning ikke bare bliver mainstream og ligesom alle de andres. Heller ikke selv om dine veninder har eller får et vægur, for du har hele tiden muligheden for at være skridtet foran, hvis du sørger for at personliggøre uret.

vaegur-med-loese-tal

Fordele ved et vægur med løse tal

Der er mange fordele ved at få et vægur med løse tal:

  1. Stilen kan tilpasses lige præcis til dig
  2. Det er stort, så det er let at se for alle, når det hænger der på væggen
  3. Du får en kunstinstallation i stedet for bare et ur
  4. Det kan let tilpasses til en ny indretning eller til en særlig begivenhed
  5. Viserne er tidsløse og bliver ikke umoderne
  6. Det er billigt at anskaffe

Find vægure med løse tal på internettet

Når du har fået hængt væguret op, så vil du opleve, at der allerede er sket en drastisk forandring i din indretning. Det er fordi, at uret er et stort, synligt element på væggen, og hvis du pryder den med personlige tal, så vil de fleste lægge mærke til den, når de kommer ind i rummet.

Find mange modeller til billige penge her. Idéer til et personligt islæt kan være: tal lavet af pinde du har fundet i haven, malede blomster, ansigter af dine yndlingspersoner, smukke sten, sommerfugle som flyver lidt vildt, tal i forskellige størrelser eller hvad din fantasi nu rækker til.