Sådan får du hjemmet til at pryde

Sådan får du hjemmet til at pryde

Synes du, at dit hjem trænger til lidt ekstra hygge? Men har du svært ved at gennemskue, hvordan du skal give hjemmet noget mere hygge? Så kan du få noget inspiration til boligtips i denne artikel. Læs med.

 

Lysestager er den ultimative hyggegenstand

Når mørket trænger sig på, hvad er så hyggeligere end levende lys? Lysestager kan både være på terrassen en sen sommeraften eller i vintermånederne på sofabordet, som giver noget ekstra varme. Nogle populære lysestager er for eksempel kähler lysestager, som du kan få på tilbud her. Disse lysestager er desuden multifunktionelle. De kan også bruges som små vaser med enkelte stilker, som du måske har plukket i vejkanten og sætte på bordet. De fås i forskellige størrelser, former og farver. Få for eksempel:

 

  • 3 hvide lysestager/vaser i forskellige former
  • 3 forskellig farvede lysestager vaser i forskellige former

 

Du kan købe flere sæt lysestager, så du både kan have levende lys og friske blomster på bordet på samme tid. Derudover kan du for at skabe hygge i hjemmet investere i diverse træfigurer, som du synes om, der kan være pyntegenstande. De vil skabe noget personlighed med de figurer, du kan lide.

 

I øvrigt er det blevet mere in med farver på væggene. I mange år har de fleste danske hjem været med hvide vægge, men nu begynder det at tage en drejning. Rustfarver, mørke blå eller lilla er farver, man er begyndt at male vægge i. Enten som en enkelt væg eller et helt rum, for at få en mere afdæmpet stemning.

 

Pynt op med snehvide juletræs fyrfadsstager til jul

Julen er en højtid, hvor ”hygge” er i højsædet. Her serveres der god mad og juleslik, og december skal emme af julehygge. I den forbindelse kan du få snehvide juletræs fyrfadsstager, som består af keramiske træer, hvor der er kiggehuller ind til fyrfadslyset.