Sådan får du den pæneste græsplæne

Sådan får du den pæneste græsplæne

Græsplænen er de fleste steder en vigtig del af haven. Det er hovedelementet, og der hvor du opholder dig, når du er ude i haven. Det er derfor også rart, når græsplænen fremstår veltrimmet og velplejet. Det kan dog til tider virke svært at gennemskue præcis, hvordan du får den perfekte græsplæne. En af de vigtigste tips er, at den skal slås ofte. Dette er ikke noget, alle har tid til, derfor kan det være en fordel at snyde lidt og anskaffe dig en Husqvarna robotplæneklipper, som kan klippe din græsplæne for dig.

6 tips til græsplænen

Det første tip er, at den som nævnt skal slås ofte, nok mere end de fleste forventer. I sommerhalvåret skal den gerne slås en til to gange i ugen. Dernæst bør du skære kanten langs græsplænen en til to gange om året, så græsplænen holder sin tiltænkte form. Tip tre er, at græsset har godt af vand, det er derfor vigtigt at vande det, når der er meget tørt. Det næste tip er, at græsset nyder godt af gødning, der får det til at vokse rigtig flot. Tip fem lyder på, at du bør rive græsplænen igennem en gang om året, så den kan få luft. Sidst men ikke mindst er det vigtig om efteråret at fjerne de blade, der flader ned fra træerne, så de ikke blot får lov at ligge på græsplænen.

Følg tipsene og få den perfekte græsplæne

Følger du disse tips er du rigtig godt på vej til at få den perfekte græsplæne. Den vil komme til at fremstå grøn, frodig og velplejet. Og en velplejet græsplæne er med til at sørge for, at det samlede udtryk af haven også bliver endnu bedre. På den måde kan du sørge for, at haven altid er et sted, du og dine gæster har lyst til at opholde jer.