Slip for tilstoppet kloak med kloakspuling

Slip for tilstoppet kloak med kloakspuling

Langt de fleste mennesker vil have oplevet generne ved en tilstoppet kloak enten i form af en ubehagelig lugt, problemer med at få vandet til at løbe igennem eller andet. Dette er der dog råd for, da en slamsuger fra området, for eksempel en der servicerer i Køge, Roskilde og/eller på hele Sjælland, kan kontaktes. I mange tilfælde er det nok med en kloakspuling, hvor det mindre skidt, der sidder på kloakrørene, vil blive fjernet, og dermed vil kloakken blive renset for dette, sådan at der igen kan løbe vand igennem.

 

Hvorfor stopper det til?

  • Køkkenvaske kan være etableret med en ledningsføring, der kan være udført uhensigtsmæssigt, da der kan være vand i ledningen efter brug af køkkenvasken.
  • Køkkenvasken kan have fået en klistret belægning.
  • Moderne toiletter er udviklet til at spare på vandet, hvilket i første omgang må siges at være en god egenskab, men det kan medvirke, at toilettet har problemer med at føre vandet forbi småskader og/eller skidt i kloakken.
  • Der kan være skader i ledningerne fra toiletter, der kan stamme fra rotter eller trærødder.

 

Hvorfor skal jeg vælge en kloakspuling?

En kloakspuling er en god løsning, da en typisk tankvogn kan spule med op til 400 liter pr. minut, og dermed lave et gevaldigt vandtryk, der kan være med til af afhjælpe de fleste tilstoppede kloakker. Hvis det skulle vise sig, at en kloakspuling ikke er tilstrækkeligt, vil slamsugeren med sin viden og ekspertise på området kunne finde en anden løsning på problemet. Ønsker du at vide mere om kloakspuling, kan du læse mere her.

 

Hvad kan jeg selv gøre for at forebygge problemet?

Selvom din vask, dit toilet eller dit afløb ikke er tilstoppet endnu, så er det stadig en rigtig god idé at få en kloakspuling en gang om året eller hvert andet år. Dette er med til at forebygge eventuelle forstoppelser eller lugt, der kan være til stor gene for alle. På den måde kan problemer med rørene, afløbet eller kloakken også blive opdaget i tide, sådan at du ikke akut skal ringe efter en slamsuger, når du mindst venter det samtidig med, at uopdagede skader kan komme til at kræve dyre reparationer, der ellers kunne være undgået og forebygget.