Tyverialarm med abonnement

Her finder du en guide til tyverialarm med abonnement – Hvor kan du finde de bedste og billigste også i forhold til hvad et abonnement til tyverialarmen koster.

Ved du ikke, hvad en tyverialarm i almindelighed er, og hvad forskellen er på de forskellige funktioner, så klik på linket <–

I det følgende kan du læse mere om:

  • Hvad er en tyverialarm med abonnement
  • Fordele og ulemper
  • Hvad kan man ellers gøre?
  • Priser
  • Konklusion

tyverialarm-med-abonnement

Hvad er en tyverialarm med abonnement

Når man snakker om en tyverialarm med abonnement, er det en alarm, hvor der er tilknyttet vagtudrykning. Selskaber som er specialiseret i dette er eksempelvis Falck, G4S, Dansikring Direct, Verisure med flere. I de fleste tilfælde nu om dage består alarmsystemet af et hovedpanel, branddetektor og vigtigst et GSM modul samt fotodetektor. GSM modullet gør det muligt for alarmsystemet for det første at kontakte den døgnbemandet kontrolcentral og derudover sende billeder fra alarmsystemets fotodetektor til kontrolcentralen. Her kan den vagthavende tage aktion ud fra billederne, om der skal sendes en vagt ud, eller om det er en falsk alarm. Det skal lige pointeres, man kan sagtens få en tyverialarm UDEN abonnement men med GSM modul. I sådan alarmsystem vil der komme SMS og billeder til din mobiltelefon, da det så er dig som er “kontrolcentral”. Se tyverialarm uden abonnement her.

Fordele og ulemper

Fordele:

  1. Vagtudrykning ved alarm – Du behøver ikke foretage dig noget i første omgang.
  2. 24 / 7 overvågning fra kontrolcentral ved alarm.
  3. Sikker og professionel løsning til både hus og erhverv.

Ulemper:

  1. Løbende omkostninger til abonnement.
  2. Lukket system der typisk ikke kan eller er dyrt at udbygge med flere detektorer.

Hvad kan man ellers gøre?

Det kunne også være meget interessant for dig at kigge nærmere på en tyverialarm uden abonnement – Dem finder du her. Her spare du den månedlige omkostning på abonnementet og er stadig næsten ligeså godt sikret mod potentielle indbrudstyve.

Priser – Aktuelle priser primo 30-04-2015

Virksomhed:  Pakkepris Abonnement pr. mdr.
Dansikring Direct Fra kr. 1495,- Kr. 329,-
G4S Fra kr. 1995,- Kr. 224,-
Secura Fra kr. 7176,- Kr. 225,-
ACN Sikring Fra kr. 6995,- Kr. 110,-
Tjenestetorvet Fra “få tilbud”

Konklusion

Der kan være tilfælde hvor det er smartere med en tyverialarm med abonnement, eksempelvis hvis man er ældre eller på anden vis ikke har mulighed for hjælp fra naboer eller anden kontaktperson.

Ellers vil jeg i andre situationer vælge en tyverialarm uden abonnement primært pga. prisen på abonnementet. Du kan se og læse mere om tyverialarm uden abonnement her.

Den bedste tyverialarm med abonnement, er efter min mening helt klart Falck alarm tyverialarm. Nuværende er den det mest velfungerende og robuste tyverialarm systemer man kan få. Også set i forhold til etableringsomkostningerne, som endvidere er de billigste i skrivende stund. Du har sikkert også set deres TV-reklamer.