Sådan kan du have det sjovt i fritiden

Sådan kan du have det sjovt i fritiden

Hverdagen kan hurtigt blive meget ensformig og kedelig. Nogle gange mangler vi variation og spænding. Dog kan det være svært selv at finde ud af, hvad der er af muligheder. Her får du 3 gode råd til hvordan du kan gøre din hverdag sjovere.

Find en hobby

Rigtig mange mennesker har en hobby af en eller anden art. Det kan være at du allerede har en, som du bare er kørt træt i. En ny hobby kan være nyttig, da det kan give noget tilfredsstillelse i hverdagen. Det er en god idé at sætte sig ned og overveje, hvad den nye hobby kunne være. Man kan lave en liste over alt hvad man kan komme i tanke om, og derefter sortere. Finde ud af hvad man godt kunne prøve, og hvad man absolut ikke ville bryde sig om. Så bruger man udelukkelsesmetoden, så man hurtigt sidder med nogle forslag. Til at starte med vælger du én, bare for at prøve, og hvis du ikke synes om det, kan du prøve det næste forslag. En hobby kan give nye netværker, og kan i nogle tilfælde være en del af vores identitet.

Sjov motion

Måske kan en ny hobby være motion. Men hvis man ikke bryder sig om fitnesscentre eller at løbe, må man tænke alternativt. Hvem kan ikke lide en god gang bordtennis? Et bordtennisbord er ideelt. Det er noget som du kan lave derhjemme, så der ikke er transporttid, hvis hverdagen i forvejen er lidt presset. Ved at anskaffe sig et bordtennisbord har man en perfekt anledning til at invitere vennerne forbi. Sammen med vennerne kan man afholde en bordtennisturnering, hvor man alle sammen kan tage en lille præmie med, til vinderen.  Efter turneringen kan man sætte en god film på, hyggesnakke og bare nyde hinandens selskab. Det kan være svært at få plejet venskabet når alle har en hverdag som holder dem fast, så arrangementer med vennerne er essentielle. Så få fat i et bordtennisbat, og hav det sjovt!

Husk dine venner

Du fik lige ideen til en mega fed bordtennisturnering med vennerne, men nogle gange er det også meget rart at komme ud af huset for at lave noget. I kunne tage ud at spise, tage i biografen, bowling eller prøve noget helt nyt som I aldrig har prøvet før. Selvom det at tage ud at spise virker åbenlyst, er det noget at man hurtigt kan glemme i farten, når hverdagen bare kører derudaf for alle parter i vennegruppen. Det kan være en god idé at planlægge en fast dag hvor vennerne finder sammen og hygger sig. Omfanget er helt op til den individuelle vennegruppe, men generelt ville 1-2 gange om måneden være rigtig godt for alle parter.