Derfor skal du vælge naturskifertag

Derfor skal du vælge naturskifertag

Naturskifertag er blevet mere og mere populært, hvilket vi godt forstår! Naturmaterialet gemmer på mange fordele, som helt sikkert er værd at investere i. Læs med her og bliv klogere på, hvad naturskifer er, hvad fordelene er, og hvad du skal være opmærksom på.

Hvad er naturskifertag

Naturskifertag er et naturmateriale, som er 100 procent rent og bruges til tagdækning. Stenene, som bruges, er en bjergart, som er dannet af leraflejringer, der er blevet skabt gennem hundrede millioner år. Naturskifer er så rent, at det hverken skal afrenses eller males, da stenen har en meget naturlig flot farve.

Fordele ved naturskifertag

Der findes rigtig mange fordele ved at vælge et Naturskifertag, hvilket også afspejles i prisen. Vælger du at investere i et tag med naturskifter, er du dog sikret en lang holdbarhed. Faktisk kan naturskifter holde i helt op til 100 år, så det kan i den grad svare sig at investere i et lidt dyre tag. Holdbarhed gavner også miljøet, hvilket er en stor fordel for dig, som vægter miljøvenlige valg højt. Med et naturskifertag slipper du for vedligeholdelse, da skifer er modstandsdygtig overfor stort set alt vejr, som sne, vand, frost, varme og vind. Den naturlige flotte farve vil aldrig blegne! En anden fordel er således, at naturskifter kan fås i mange forskellige udformninger, størrelser og nuancer, hvilket afhænger af, hvor i verden stenene kommer fra. Naturskifer indeholder dermed ikke substanser, ligesom de forarbejdede alternativer.

Det skal du være klar over

Inden du beslutter dig for køb af dit nye naturskifertag, skal du være klar over, at taget er dyr i etablering. Dog er du som nævnt sikret en masse gode fordele, så det godt vil kunne svare sig! Derudover kræver det stor erfaring og ekspertise at lægge, derfor skal du være helt sikker på, at du vælger det korrekte firma til udførelsen!