Derfor er det vigtigt at etablere dræn

Derfor er det vigtigt at etablere dræn

Er man netop blevet husejer, vil man hurtigt opdage, at der er mange ting, som man skal tage stilling til. Ting, som man aldrig tidligere har haft noget forhold til, skal man nu til at bekymre sig om. En af de ting er dræning. Dræn er et rør, der lægges ned i jorden rundt om huset med den virkning, at det skal holde huset fri for fugt og dermed skabe et godt indeklima. Lægger man ikke dræn, vil man senere kunne risikere at opleve fugt og skimmelsvamp. Disse faktorer bidrager til et usundt hjem, og det er derfor yderst vigtigt, at man etablerer og vedligeholder sit dræn løbende.

 

Hvem skal etablere dit dræn?

Der er mange faser, når man skal etablere dræn. Her skal eventuelle fliser flyttes, jord graves op, rør lægges ned, og der skal lukkes igen for hullet. Vil man gerne gøre det billigere for sig selv, kan man forsøge at gøre forarbejdet selv, hvor man selv fjerner fliser og graver op. Det er dog vigtigt, at dette også udføres korrekt, da man skal grave ned i den rette højde osv. Den bedste og nemmeste løsning er derfor at tage kontakt til en entreprenør, der kan gøre hele arbejdet for dig, og han har også autorisation til at godkende arbejdet. Han har de rette redskaber, og du er garanteret, at arbejdet ikke skal laves om på ny igen.

 

Tag kontakt til din lokale entreprenør

Bor du i Varde, Billund, Grindsted eller Esbjerg, er det entreprenørfirmaet Skamstrup, som du skal tage kontakt til for at bestille professionel dræning. Her er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt af folk, der ved, hvad de laver. Bor du i en ældre bolig, kan du med fordel få dem til at separere spildevand og regnvand i samme omgang, hvis dette på forhånd ikke er gjort. Så er det hele klaret på én gang!